Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor po 2 sekundách od zapnutí zhasne

Od: pavliksevca odpovědí: 4 změna:

Po zapojení a připojení 19ti palcového LCD monitoru Fujitsu Siemens se monitor zapne, 2 sekundy zobrazuje obraz a pak náhle zčerná. Kontrolka stále ukazuje stav zapnutí. Domnívám se že odešla lampa podsvícení, ale na druhou stranu si nedovedu vysvětlit jaktože se na ty dvě sekundy obraz zobrazí... pokud jste se s něčím podobným setkali budu rád za odpověď. Díky, paja

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slajs*
hodnocení

2x

problém může být v teplotním čidlo monitoru... pokud je zaneseno například prachem tak ukazuje nesprávné hodnoty a tím pádem nařídí vypnout aby nedošlo k poškození. Nebo například jestli má monitor dobré odvětrávání. Když připojíš jiný monitor tak jede normálně?

Co vím tak žádná ze serií Fujitsu siemens nijak takto geneticky netrpěla.

pavliksevca
hodnocení

jiný monitor jede normálně takže grafárnou by to být nemělo, ale je možný že je to jak říkáš teplotním čidlem - každopádně díky. Jinak stejná závada se u tohoto konkrétního kusu objevila už jednou, ale tehdy sem to řešil rovnou servisem - byl ještě v záruce. Nevíš kde se to teplotní čidlo v těle monitoru nachází? že bych to zkusil pročistit

hodnocení

1x

Nechci tě strašit,ale mě to samé potkalo asi před rokem.Doufám,že máš monitor ještě v záruce.Ten můj byl na výměnu.

slajs*
hodnocení

0x

teoreticky by to mělo být u lampy... ale netuším, pouze hádám. Měl jsem stejnej problím u noťasu s GPU. Jenom to čidlo bylo obalený prachem, hromadilo se tam teplo a vypínalo se to. Kdybych něco takovýho dělal s LCDčkem tak bych asi sundal zadní desku a vzal to vzduchem ve spreji nebo malym kompresorem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]