Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakej laptop?

Od: venz odpovědí: 3 změna:

czc.cz/...

Nebo

czc.cz/...

Nebo jestli máte nějakej jinej návrh na herní laptop?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

0x

Těžká volba. Co do výbavy se mi víc zamlouvá RoG. Už mám teď doma třetího RoGa v řadě (také nakupuji v CZC) a jsem s nima spokojený. I se servisem. Ale párkrát jsem přemýšlel že zběhnu k MSI. Zvlášť se mi líbí ta klávesnice od SteelSeries, protože u RoGů ty klávesky nic moc nevydrží. A to nejspíš koumáci v MSI moc dobře ví, proto u svých modelů lákají na dobrou klávesnici.
Tak jestli ho doma připojíte na replikátor, nebo na usb hub a budete používat normální herní klávesnici, tak je jednoznačně lepší RoG (stejně ho používám i já). Ale pokud s ním chcete hodně cestovat a budete hrát na ntb klávesnici, spíš bych doporučil ten MSI. Ale ten zase nemá M.2.

Hmm *poctar*

venz
hodnocení

Ano, klávesnici budu používat HODNĚ, to je taky jeden z důvodů proč si kupuju laptop xD ALE taky se mi víc zamlouvá RoG výkonem tak i vzhledově ALE když jsi zmínil tu klávesnici...*zed*

still10k*

No zase aby to nevyznělo blbě, je to prostě normální klávesnice. Při slušném (nomálním) zacházení vydrží stejně jako ostatní. Ale který hráč je kliďas? Svůj první RoG jsem ještě používal s ntb klávesnicí a odrovnal jsem ji za rok. Hraji rychlé střílečky a závodní hry online a emoce jsou velké *smich* Kolegové hráči s RoGama si také stěžují, že klávesnicím po čase "odchází" citlivost a přestávají reagovat klávesy. Ale dlužno říct, že Asus reklamace na "unavené" klávesnice uznává a ještě opravený ntb pošlou DHLkem zadarmo až před barák.
RoG je pro mne *srdce* záležitost. No ale už jsem minule přemýšlel i o MSI, ale stejně jsem zase koupil RoGa :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]