Nejste přihlášen/a.
Těžká volba. Co do výbavy se mi víc zamlouvá RoG. Už mám teď doma třetího RoGa v řadě (také nakupuji v CZC) a jsem s nima spokojený. I se servisem. Ale párkrát jsem přemýšlel že zběhnu k MSI. Zvlášť se mi líbí ta klávesnice od SteelSeries, protože u RoGů ty klávesky nic moc nevydrží. A to nejspíš koumáci v MSI moc dobře ví, proto u svých modelů lákají na dobrou klávesnici.
Tak jestli ho doma připojíte na replikátor, nebo na usb hub a budete používat normální herní klávesnici, tak je jednoznačně lepší RoG (stejně ho používám i já). Ale pokud s ním chcete hodně cestovat a budete hrát na ntb klávesnici, spíš bych doporučil ten MSI. Ale ten zase nemá M.2.
Hmm
Ano, klávesnici budu používat HODNĚ, to je taky jeden z důvodů proč si kupuju laptop xD ALE taky se mi víc zamlouvá RoG výkonem tak i vzhledově ALE když jsi zmínil tu klávesnici...
No zase aby to nevyznělo blbě, je to prostě normální klávesnice. Při slušném (nomálním) zacházení vydrží stejně jako ostatní. Ale který hráč je kliďas? Svůj první RoG jsem ještě používal s ntb klávesnicí a odrovnal jsem ji za rok. Hraji rychlé střílečky a závodní hry online a emoce jsou velké Kolegové hráči s RoGama si také stěžují, že klávesnicím po čase "odchází" citlivost a přestávají reagovat klávesy. Ale dlužno říct, že Asus reklamace na "unavené" klávesnice uznává a ještě opravený ntb pošlou DHLkem zadarmo až před barák.
RoG je pro mne záležitost. No ale už jsem minule přemýšlel i o MSI, ale stejně jsem zase koupil RoGa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.