Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit www.msn.com?

Od: misa503® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.

Jak se můžu zbavit stránky www.msn.com? Když zapnu počítač, tak se mi vždy tato stránka sama načte, i když mám nastaveno www.seznam.cz - úvodní stránka. Již jsem provedl v --- hosts --- změnu přes 127.0.0.1, pak tři mezery a www.msn.com . Nepomohlo to. Ani po restartu PC. Mám Firefox, Win 10 , stolní počítač.

Asi se ten pokyn ke stahování přidal při nějakém stahování - cizí jazyky totiž neumím.

Děkuji za případné rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
myantispyware.com/...
Čili ve zkráceném překladu. Je to malware. Můžeš zkusit otevřít seznam aktivních doplňků v prohlížeči ( neuvádíš jaký používáš tak bude cesta jen přibližná ) Nastavení / addons/ nebo Nastavení / doplňky Pokud tam bude doplněk MSN tak zakázat nebo odinstalovat. Protože by to tak bylo moc jednoduché , Doporučuju pouzit antimalvare program MBAM který ti vyčistí podobný bordel z celého počítače. Pokud by byla problém jazyková bariéra ( nevim jestli MBAM je v češtině ) můžeš zkusit spybot search And destroy který se dá přepnout do češtiny.

hodnocení

0x

Zkuste otevřít Správce úloh, položka Po spuštění. Pokud tam msn najdete, klikněte na něj pravým myšítkem a zakažte ho.

Zda to pomůže si nejsem jistý, ale za zkoušku to stojí.

Jinak by bylo vhodné se podívat do nastavení W10, Výchozí aplikace, a pokusit se i tam některé změnit, dle vaší úvahy.

hodnocení

Nic zatím nepomohlo.

malwarebytes MBAM zabrat musí. Je to nejsilnější program který zabírá i na daleko sofistikovanější potvory ( virus policie ).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]