Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si mohu ukládat svá videa na svůj faceboo

Od: dalibor odpovědí: 1 změna:

Dobrý den nevím jestli tu je někdo kdo dobře rozumí Facebooku? Já jsem začátečník umím posílat fotky i videa s Facebooku i ukládat fotky sdílet nahrávat a spracovávat soubory i fotokoláže ale nerozumím tomu jak mohu si ukládat své videa na facebook? Dvakrát se mi to podařilo náhodně ale ted už zase nevím a nechápu ten systém a potřeboval bych poradit krok po kroku jak si mohu zjednodušeně ukládat svá videa na svůj Facebook? Fotky si tam umím ukládat ale videa na to jsem nepřišel jak to jde rychle a zjednodušeně! Můžete mi prosím v tomto poradit? Na facebooku se nemohu ani s jedním administrátorem spojit aby mi poradil asi to tam nějak nefunguje! Prosím poradte mi děkuji předem a s pozdravem Dalibor.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

2x

Dal bych ti postup, ale dlouho by to trvalo a proto ti zasílám video:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]