Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytvoření online databáze

Od: alh4 odpovědí: 7 změna:
Nnevíte někdo o nějaké/m hostingu/programu/stránce, kde by bylo možné vytvořit databázi, nadefinovat různé parametry, podle kterých by tam lidé mohli přidávat nové objekty nebo je vyhledávat? Ideální by bylo, kdyby tam šly přidat i vlastní možnosti nahlášení - nevhodného/špatně zařazeného/neexistujícího obsahu.
Existuje vůbec něco takového, nebo bych si takovou stránku musel sám napsat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud má něco fungovat tak, jak chcete - musíte si to napsat sám. Vždy.

alh4
hodnocení

Nemusí to být přesně tak, jak jsem napsal. Zkrátka něco slušného, kde by lidé mohli přidávat a vyhledávat záznamy podle nastavitelných parametrů. Napsat to sám je pro mě až poslední možnost, jakožto začátečníkovi by mi to trvalo věčnost.
matesj
Sám to psát nemusíte...můžete si někoho najmout a zaplatit.
alh4
hodnocení

Neplánuju nic výdělečného, tak do toho investovat peníze nehodlám.

still10k*
hodnocení

0x

Zkuste se poohlédnout mezi CMS systémy. Kdysi se mi povedlo udělat celkem slušnu správu souborů (převážně herní screeny, videa a mp3) v Joomla pomocí volně dostupných pluginů a nadstaveb. Dnes už pracuji s WP a tam jsou také velmi slušné možnosti.

doplněno 19.06.18 18:24:

správa souborů nahraných přes CMS na server

alh4
hodnocení

A bylo to veřejně dostupné? Správa souborů mi zní jako lokální databáze na vašem PC.
iz*

Alh4, proč by to nemělo být veřejně dostupné? Záleží přece jenom na Vás, kam si web umístíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]