Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje ta věc, do které se připojí re

Od: jirkaleaguecz* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat, jak se jmenuje ta bluetooth věc do které se zapojí reproduktory, připojí mobil a můžete pouštět hudbu pomocí bluetooth? Na internetu to nemůžu najít *nevi*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Bluetooth audio přijímač. Třeba něco takového.

conrad.cz/...

Já mám doma tohle, objednával jsem to asi za 70 Kč z číny, má to i baterku na pár hodin výdrže a běžný poslech to postačí, pokud není úplná kvalita prioritou. Ale mám teda normální STEREO verzi, u tohoto píšou MONO, ikdyž na pohled vypadá úplně stejně.

arduino-shop.cz/...

jirkaleaguecz*
hodnocení

Jojo, to je ono *ua*. Díky moc :)

hodnocení

2x

Přenosné,bluetohe reproduktory *nevi*

prenosne-reproduktory.heu/...

do reproduktorů se reproduktory nezapojují ;)

still10k*

No já kdysi znal jedny reproduktory a ty se do reproduktorů skutečně zapojovaly *smich*

hodnocení

0x

Asi dobře nerozumím. Ta věc se jmenuje zesilovač a nevím, k čemu tam potřebuješ Bluetooth.

doplněno 17.06.18 21:23:

Ale to máš říct rovnou! "Připojí mobil" je široký pojem!

doplněno 17.06.18 21:23:

Mikihans to trefil*palec2*

třeba k tomu, aby mobil připojil bezdrátově právě přes ten bluetooth? ;)

jirkaleaguecz*
hodnocení

Špatně jsem to popsal, omlouvám se *bzum*. Je to taková krabička, do které se zapojí reproduktory, které nepodporují bluetooth. Ale jelikož ta krabička bluetooth má, tak se mobil spojí pomocí bluetooth s ní a díky tomu můžete pomocí bluetooth ovládat reproduktory, které bluetooth nemají.

hodnocení

0x

Nemyslíte Google Chromecast Audio? Ale tam je nutné mít aktivní reproduktory, nebo ještě nějaký zesilovač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]