Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s Wi-Fi

Od: tom* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

máme potíže s Wi-Fi.Jsem s přítelem na hotelu,a přítel se se svým PC nemůže připojit k internetu.Já se připojím se svým počítačem v pohodě,u přítelova počítače to sice signál našlo,ale vždy to píše špatné heslo,a heslo dáváme správné,zkoušíme to pořád a nic. U mého typu zabezpečení to píše WPA2-PSK,přítel tam má WEP.Není to třeba tím?

Nevíte čím to může být,že můj PC se v poho připojí a jeho ne?

Dík,Tom

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, skoro bych řekl, že se každý připojujete k jiné "wifině" - zkontrolujte si její název a správné heslo (malá / velká písmena apod.). Nejsem si jistý, ale myslím si, že zabezpečení "wifiny" zadává její zřizovatel, ale nikoliv uživatel. Zdravím!

doplněno 17.06.18 09:41:

tom - to nevím, ale když už to máte vyřešeno, tak už bych to zpětně neřešil. Hlavně, že to jede.

tom*
hodnocení

Zdravím,

a pokud se každý připojujeme na jinou wi-fi,proč v seznamu nejsou vidět obě dvě?

hodnocení

1x
Zkuste tu síť vymazat a dát nové hledání.
Vymažte i veškeré cookies apod.spojené s tou sítí.
tom*
hodnocení

Tak jsme se skutečně každý připojoval na jinou síť,i když byly pod stejným názvem,ale každá s jinym zabezpečenim.Po "tajném" restartu routeru se ta síť v přítelově počítači přepsala na stejné zabezpečení,co je v mém počítači.

Tak už to funguje.

Díky všem za rady.Tom

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]