Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Jelikož počítačovým hrám nerozumím,koupila jsem synovi jen základní verzi hry World of warcraft.Ten mi sdělil,že se musí k tomu ještě koupit datadisk.na internetu jsem našla asi 3 datadisky nevím však který objednat.poradí mi někdo název datadisku.Děkuji.
Dobrý den,
bohužel Vás moc nepotěším. Existují sice jen 2 datadisky k World of Warcraft a to 1. "The Burning Crusade" a 2. "Wrath of the Lich King". K tomu, aby se mohl dostat všude tam, kam ostatní, je potřeba, aby měl datadisky oba. Bez prvního nenainstalujete druhý. Páni výrobci to udělali tak, že pokud nemáte všechny jejich datadisky, nemůžete dostat svoje herní postavy na tak vysoký level jako ostatní a tedy nemůžete ani všude chodit s ostatními, ale jste omezena na původní části hry bez přidaných území.
Pokud Vás to zajímá podrobněji: v původní hře můžete mít pouze postavu maximálně na 60. levlu, s 1. datadiskem na 70. a s 2. datadiskem na 80. První datadisk nabízí také novou rasu "Blood Elf", kterou bez něj mít nemůžete. 2. datadisk nabízí i nové povolání, ale můžete ho mít, až vypracujete nějakou svou postavu na 55. levl.
Pokud se tak ptáte na World of Warcraft, doufám, že víte, že se musí platit měsíčně. Také je zde dobré zmínit rodičovský zámek, kterým můžete určit, kdy Vaše ratolest přesně může hrát i v době Vaší nepřítomnosti u počítače.
Přeji příjemnou zábavu.
Mohu se zeptat kolik je synovi? Sám tuto hru hraji přes tři roky a jen na mé hlavní postavě jsem nahrál přes 230 dní abych se někam dostal... je to velký žrout času a peněz. Znám lidi, kterým tato hra zničila životy, zaměstnání, vztahy, kamarády... já sám jsem kvůli ní opakoval poslední ročník střední školy. Pokud je syn ještě na základní škole, je potřeba hlídat jeho herní čas, protože se velice lehce k této hře vytvoří závislost. Navíc je potřeba znalost angličtiny na pokročilejší úrovni.
okud chcete začít hrát WoW, tak máte na výběr 2 možnosti. Free server nebo Offic ... rozdíl mezi těmito možnostmi je velmi velký. Free serverů je nesočet a zřizují je obyčejní lidé. Koupí PC, nainstalují program (Emulátor) na kterém rozjedou WoW server, naloadujou scripta a jedou. Lidé se připojí a hraje se ... ale Emulátory vyrábí lidé jako zábavu a tudíž nejsou dokonalé, neutáhnou většinou více jak 100 lidí naráz a jsou v nich chyby. Officiální servery staví firma Blizzard, od které je WoW a za hraní na takovémto serveru se platí. Tyto servery jedou bezchybně, latency (ping) se obvykle drží v nízkých hodnotách a podobně. Zde jsou návody jak postupovat při připojení na oa typy serverů.
Jsou jen dav datadisky
Wrath of the Lich KingOmluva za kvalitu fotek (nemám doma fotoateliér :D)!
Omluva za kvalitu fotek (pořizováno webkamerou)!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.