Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji novou barvu do tiskárny, ale abych pravdu řekl, nechce se mi platit originál za 1700 Kč... máte osvědčenou nějakou značku, nebo nějaký typy tonerů, které nepoškodí tiskárnu a jsou stejně dobré jako originály? Díky za pomoc
Nepíšete značku tiskárny, ale většina prodejců má na výběr mezi značkovými a noname produkty. Poškození bych se nebál.
Toner Cartridge. .. na to jsem dostal doporučení ,tak to vyzkouším.. Tiskárna je značky Brother
Toner a cartridge jsou dvě různé věci, Jedno je pro inkostové tiskárny a jedno pro laserově a oboje dohromady nemáte. Ze značky, respektivě pouze ze značky technologie vyčíst nelze.
to maverick: zní to divně, ale někteří lidé skutečně nazývají "toner" souslovím "tonerová kartridž". Překládají si to jako "tonerová náplň" Většinou tomu takhle říkají až do doby, než potkají špatně naloženého ajťáka, který si začne rvát vlasy a na nejbližší tabuli jim nakreslí rozdíl mezi tonerem a cartridge.
Takže se chlapi omlouvám :D Opravdu nejsem expert přes tiskárny a přečetl jsem to z obalu, co mi přinesla žena. Jsem stavební ing, takže tohle jde mimo mě. Ovšem kdyby jste chtěli postavit barák, jsem tu pro Vás :D Tiskárnu mám obyčejnou a to Brother HL - 1110E na nejprimitivnější dokumenty Díky za radu a přeji Vám hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.