Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,
mám několikastránkový text ve wordu. Jsem dejme tomu na straně 35 v odstavci uprostřed stránky a potřebuji zkopírovat část textu, který mám na straně 4 a následně se vrátit na původní místo v textu na straně 35, kam bych ráda text ze strany 4 zkopírovala.
Existují na to nějaké klávesové zkratky?
Jedna mě napadá ... Shift + F5, tím se vrátíte na poslední změnu editace. Ale pozor...skutečně editace, takže pokud jen procházíte dokumentem, nemá kurzor kam skočit. Pokud ale jak říkáte jste na 35 stránce, něco zkopírujete, najdete 4 stránku a vložíte, pak označíte zase něco jiného a zmáčknete Shift+F5, tak nejdříve skočíte kurzorem před ono slovo, které jste zrovna vložila, ale opětovným skokem skočíte na onu stránku 35. Funkce uchovává poslední tři kroky...
Stiskni alt+ctrl+s
Okno wordu se ti rozdeli na dve, tazke muzes pracovat zaroven na dvou mistech v dokumentu.
Zrusis to pomoci alt+ctrl+c
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.