Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehraje cd v autě

Od: gerd* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den.Vypalil jsem si na PC nějaké písničky MP3 na disc CD-R maxell 700MB 80min 52× ale v autě mi to nechce přehrát,napise to disc ready a snaží se to a nic.v DVD a na počítači to hraje.vypalil jsem to na mechanice co je v PC XP
.dik za pomoc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dobry den,
Jako jaky typ jste to vypálil? Jako datové cd, hudební ...? Evidentně si s tim přehrávač neumi poradit hledal bych chybu v tomhle. Popřípadě ostatni cd s hudbou Vam v aute hraji? Aby nakonec nebyl s přehrávačem v autě.
gerd*
hodnocení

Aha to jsem se nedíval,je tam chlivek vypálit,tak jsem na to klikl a hned se to vypalovalo,no ale v dvdičku doma to hraje... ostatní cd hrají v aute v pohodě
Dvdcko je o par urovni vyšší technika nez cd přehrávač a umi přehrát hodně formátů. Zkuste dat do pocitace cd, ktere hraje v aute v pohode a podivat se i na format písniček. Hodne stare přehrávače treba neumi ani mp3. Ale pokud budou na cd soubory v mp3 bude chyba pri tom vypalování

hodnocení

1x

A CD v autě je schopné MP3 přehrát?

V tom případě je CD buď poškozeno, nebo je špatný formát MP3, který CD přehrávač v autě nepodporuje--

doplněno 14.06.18 11:39:

Tak jste dal třeba omylem vysoký bitrate, který CD přehrávač nepodporuje..

gerd*
hodnocení

Ostatní cd MP3 v autě přehraje,cd je nové

hodnocení

1x

Za mého mládí jsme CD-čka, které měly fungovat v autorádiu vypalovali co nejpomalejší rychlostí. Takže jedno CD trvalo třeba 60minut, ale bylo pak čitelné kdekoliv.

Zkus vypalovat pomalou rychlostí - pokud to ještě mechaniky dneska umí.

hodnocení

0x

Myslím, že jsem zažil podobný problém - rád poslouchám audioknihy i za jízdy autem, proto jsem byl docela rozčarovaný, když jsem loni vyfasoval nového Peugeota, který už má ten multimediální dotykový panel a ten prostě MP3 nechtěl přehrávat, zatímco předchozí auto je zchroupalo bez problémů.

No a některý z místních rádců mi poradil, že by nebylo špatné podívat se na vlastnosti MP3 souboru. Prostě ten přehrávač ignoruje soubory, které mají nízký bitrate. Takže jsem stáhl Format Factory, soubory jsem překonvertoval na ,,vyšší kvalitu ´´ - čímž sice nabyly na objemu, ale to mi nevadí, ale nyní je už možné je přehrávat .

Možná je to stejný problém...

gerd*
hodnocení

Tak vyřešeno.Stahl jsem si program Ashampoo,ten je super je free a v češtině.Cd v autě už hraje, všem dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]