Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi mikrofon chyba je v PC

Od: richardskoumal* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den zhruba před měsícem mi přestal jed mikrofon. Zkoušel jsem ho zapojit do druhého pc a tam jel.

Nevíte co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

2x

Nevím, jaký máš OS, ale zkus najet do ovládacích panelů - obnovení a jako bod obnovení zvol datum, kdy mikrofon ještě fungoval. Třeba se podaří.

richardskoumal*
hodnocení

OS mám W10

hodnocení

2x

Podívej se na nastavení zvuku. Vpravo dole ikona reproduktoru, otevři vlastnosti a tam to najdeš.

hodnocení

0x

win7 : Tlačítko Start -> napsat slovo zvuk -> spustit vyhledanou položku Zvuk pod ovládacími panely

Win8/10 : Okno Start -> napsat slovo zvuk -> spustit Možnosti přehrávání zvuku -> Zadávání -> Vlastnosti zařízení

Nefunguje mi mikrofon chyba je v PC
Nefunguje mi mikrofon chyba je v PC #2
richardskoumal*
13.06.18 09:47
hodnocení

Nefunguje mi mikrofon chyba je v PC #3

To jste poslal vlastnosti zvukové karty - co já s nima? Pošlete náhled toho spodního okna, kde v okénku "Zvolit vstupní zařízení" musí být uveden onen mikrofon. Případně přes Start -> napište mikrofon -> a spusťte nastavit mikrofon, které s vámi provede nastavení viz obr.

Nefunguje mi mikrofon chyba je v PC #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]