Nejste přihlášen/a.
Zvažuji změnu poskytovale internetu, do bytu mi natáhnou optický kabel. Ale protože se bráním vrtání do panelových zdí, uvažuji o variantě, že bych měl jen na chodbě jejich modem/router a domácí zařízení měl na WiFi. Bude to velká ztráta rychlosti/stability?
Firma je PODA, rychlost 100/30.
Já jsem v lednu 2018 odešel od 02 a přešel na základě reklamy k CETIMU kde jsem si zvolil internetového operátora * 365 internet *,který mě nabídl rychlost až 250/25 po optice až do domu k routerovi a potom wifi po celém domě.Já si zvolil 100/10 což mě také bohatě stačí.Na celý rok jsem zaplatil hned 6000kč a koupil si špičkový router,který už je připraven na 5 rychlost až u nás pojede.Jinak internet sviští po telefonním kabelu opravdu tou stovkou a nepřetržitě,pokud se nestane to že vypne proud při bouřce,to potom nejede v domě nic.Jinak s tímto operátorem jsem velice spokojen a už měnit za jinýho nebudu.Wifi mě pomocí routeru,který má 4 anteny a extendérů fungují po celém domě bez chybně na 100 procent.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.