Nejste přihlášen/a.
nějak se mi sloučili linky tak znovu a lépe:
honor7.cz/... WiFi 802.11ac/a/b/g/n, 2.4GHz/5Gh
honor7lite.cz/... Wi-Fi 802.11 b/g/n
A jaké jste zvolil kanály a jaké šifrování? Přes ten wifi analyzer by měly být nezarušeny a minimálně o 5 kanálů od sebe. A šifrování WPA2-PSK
Na netu je dost rad a prispevku, které radí jak opravit problém s wifi u Honor7ky, takže to vypadá, že to má nějaký svůj BUG ve firmwaru. Dost casto zminuji fakt, ze bluetooth a wifi pouzivaji stejnou antenu, takze mit bluetooth vypnuté, jinak je rychlost wifiny zoufalá. Dále radí vypnout chytré přepínání sítí - pokud máte mobilní data, tak se to pere. Taktéž jestli není zapnutý wifi časovač. Oboji nastaveni je pod wifi -> advance. Taky jsem našel zmínku, že když je nesesynchronizovaný čas a datum mobilu a wifi routeru, tak taky bývají problémy. Radí i to odebrání/ znovu přidání wifi. Bohužel to, co jsem hledal (agresivitu wifi roamingu) jsem u Honoru nikde nenašel. Možná to android ani neumí.
routerem od O2 to není, to by se blbě přepojovaly oba telefony, spíš bych to viděla na nastavení sítě, že jeden pracuje na 5GHz a druhý na 2,4GHz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.