Nejste přihlášen/a.
dobry den potrebuji poradit delala jsem instalaci ale po chvili se mi objevilo tohle instalace dojela muzeme mi poadit co s tim nejde mi najet na bios ani ukaze to tohle
Zastavi se PC po kazdem restartu presne v tehle fazi? Vypada to, ze jste se snazila dostat do BIOSu. Restartujte PC a nic nemackejte. Jestli se ani pak nepohnete z mista, zkuste resetovat BIOS odpojenim CMOS baterie na minutu, nebo pomoci jumperu: pc-help.cnews.cz/...
Kde presne najdete baterii nebo jumper hledejte v manualu ke sve zakladni desce.
Takze reset BIOSu.
Pokud ani ten nepomuze, tak zkousejte postupne fyzicky odpojovat zarizeni (disk/y, opt. mechaniku, atd.). dokud se nepovede vstoupit do nastaveni BIOSu. Odpojte vse co neni potreba k behu PC na urovni BIOSu a jeho zobrazeni na monitoru.
Postup odpojovani:
Vypnout PC z elektriky (staci vypinac na zdroji) -> odpojit zarizení (treba hardisk) -> zapnout PC. Kdyz to nepomuze, tak odpojit dalsi stejnym postupem.
neslo mi to otevri po dnesku otevreno vse odpojeno dano zpatky a nic jede uplne stejne tak uz fakt nevim nevite jeste co zkusit aby naskocil bios a co zkusit nejak obnovit ten system to asi nepujde kdyz se do toho biosu nedostanu
Resetujte BIOS. Vyndejte na minutu baterii ze základní desky. Jestli si netroufáte sama, tak požádejte někoho se správným šroubovákem, kdo to rozdělá a provede reset.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.