Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám tu otázku spíše pro kluky. Jde o to, že můj kluk rád hraje PC hry, tak jako mnoho lidí v dnešní době. Problém je v tom, že on by hrozně chtěl, abych začala hrát, ale mně to nic neříká. Dokonce jsem si uvědomila, že jsem nehrála počítačové hry už jako malá. Nebo alespoň takové, co v té době byly.
Občas mě tím štve, že mě do toho nutí, ale už se mi to stalo po několikáté, tak si spíše říkám, jestli by se nějaká hra nenašla, co by mě bavila. Tak jako u knížek, mě nebavily romány, myslela jsem si, že mě nebaví číst, ale když jsem narazila na thrillery, tak jsem zjistila, že dokáži číct pořád. Proto bych chtěla požádat o radu, jestli byste mi nedoporučili nějakou hru. Nemám ráda fantasy a celkově hry stylu LoLka. Obecně mám ráda ve filmech, a tak, spíše budoucnost a sci-fi. Takže by se mi líbili třeba roboti, nebo nějaký katastrofický svět po nějaké válce.
Předem děkuji
"On by hrozně chtěl,abych začala hrát hry."
Až bude chtít,abys vyskočila z okna,tak to uděláš?
Nenech se sebou manipulovat a zůstaň sama sebou !
Hraní her na compu je ubíjející a duchaprázdná činnost,která člověku nic nedá.
Snad jen útěk od reality a nicnedělání.
Dobrá kniha,to je přítel člověka,když už.
Zdravím, možná Sim city - stavění města a jeho infrastruktury, goblins, srandovní jsou červíci co se vzájemně likvidují, ale nevzpomenu si na název. Fakt je, že hry jsou obrovský žrout času a vy, když si budete hrát, tak dítě si bude dělat co chce bez kontroly, zřejmě je stratég...
Tady se něco najde co hrát.Já také hraji s vnukem Pc hry a jsem dědek(Vnuk pořad nehraje Pc hry čte také komiksy,a knihy.Děti jsou rádi za kamaráda v rodině co jim rozumí no také chodíme do ZOO a na ryby.Nejhorší je na stáří když nás nikdo nepotřebuje,tak jsem se vykecal a tady rada něco se najde
Postapokaliptycký svět, to je asi nejznáměnšjí série Fallout, ale pro začátečníka to asi nebude to pravé ořechové, Mad Max, Metro 2033... Scifi by mohla být zajímavá volba série Mass Effect. Když pominu žánry, zaujmout by mohlo třeba něco z tohoto: Life is Strange, série Assasins Creed, Firewatch, Portal, Inside, Bioshock...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.