Nejste přihlášen/a.
Přieji dobrý den.
Mám tablet AKAI Tab-9800Q a potřebuji přeinstalovat Android.
Přestaly fungovat aplikace a "tovární nastavení" ani přeinstalace ze souborů uložených v paměti tabletu nepomáhá (asi jsou soubory nějak poškozené).
V manuálu je návod, jak Android přeinstalovat z paměťové karty, na kterou se stáhne originální systém ze stránek výrobce, ale adresa těch stránek tam uvedená není. Marně se snažím už 2 dny najít na internetu ten správný android.
Android pro tablety jiných výrobců nejde nainstalovat, to jsem již zkoušel - musí to být na AKAI Tab-9800Q, Android 4.4.2.
Prosím, jestli někdo vite, odkud tento Android stáhnout, tak mě poraďte.
Za rady předem děkuji.
Děkuji za odpověď.
Číslo desky sice neznám, protože jsem tablet rozdělaný neměl, ale díky odkazu jsem se dostal až na čínské stránky a Android začal stahovat - byl tam jen jeden soubor, tak snad bude univerzální na všechny desky. Je to soubor 280 MB, ale stahování má trvat asi 5 hodin. Zatím se stáhlo 8 %.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.