Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi skype, nevíte někdo proč?

Od: cvrcek* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, již druhý den mi nefunguje skype a u mě je vše v pořádku si myslím. Nevíte prosím někdo, čím to je,

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máš třeba nejaktuálnější verzi? Neprve zkontroluj aktualizace.

barbakan*
hodnocení

0x

U tebe nebude vše v pořádku, když ti nejde Skype. Nepíšeš, jak Skype reaguje, jestli slyšíš protějšek atd.. Dodej více info. Mě osobně Skype jdea

cvrcek*
hodnocení

Pc mi jde normálně, skype jako by se stále spojuje, kontakty tam všechny mám, ale bohužel nefungují. Aktualizaci mám tu poslední, takže tam problém není. Jsem ze Žďáru nad Sázavou a tady koho znám to nejde nikomu,,,,,tak nevím kde ten problém je!

hodnocení

0x
Chtělo by se mi napsat " protože ho spolknul mrkvosoft a na co tam sáhnou to šlape spolehlivě jako hodinky ruhla z NDR ;) " Ale to by ti moc nepomohlo. Tak se jen zeptám - Zkusil jsi tu jejich funkci /uskutečnit zkušební hovor/. Tam bys zjistil jestli si slyšet a jestli Slyšíš.
doplněno 07.06.18 16:45: Druhý den napovídá cosi o tom, že bylo úterý a Windows si opět nestáhly balík skvělých aktualizací. A to by v tom byl čert aby po takové akci všechno fungovalo jak má :)
Nestáhly má být natáhly ale slovníku mobilu se to slovo nelíbilo .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]