Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Před asi 3 dny jsem musela kliknout na restartování aktualizací. Pořád s tím otravovali, já jsem stále odkládala na "připomenout později", ale pak už to nešlo a musela jsem to spustit. Trvalo to asi půl hodiny a pak se mi úplně změnilo to pozadí a všechno je na černém podkladě, psáno bíle, že prý podle nich je to lépe vidět. Dokonce i ve Wordu mám stránku černou a bílá písmena. Což mne hrozně naopak unavuje oči. Máte to také někdo tak od nich svévolně nastavené? A jak to mám vrátit zpátky? Strašně mi s těma jejich pitomostma lezou na nervy. Člověk od nich nic nechce a pořád vnucují nějaké jejich přiblblé nápady na "vylepšení". Děkuji moc za radu.
Když kliknu vpravo na to "nastavení", tak se mi objeví 3 nabídky. Jedna z nich je vybrat barvu pozadí. To jsem udělala a klikla na modrou. Sice se mi změnila barva na monitoru z černé na modrou, ale ty černé stránky zůstaly dál. Pak je tam obnovit do původního nastavení. Na to jsem klikla a oni píší: "opravdu chcete všechno vrátit do původního nastavení?" To slovo "opravdu" na člověka dělá dojem, že když na to klikne, tak se stane něco hroznýho. Připadá mi to jako zastrašování. Já s počítačem moc neumím, tak se logicky bojím, abych něco nezašmodrchala a pak tady nečuměla jako tvrdý Y.
Tohle je návod od Microsoftu na nastavení vysokého kontrastu. Vy si jen vyberete motiv takový, který NEMÁ vysoký kontrast.
ovšem myslím si, že samo se to nenastavilo, že jste to minimálně musela potvrdit, nebo máte zapnuté nějaké usnadnění pro osoby se zhoršeným zrakem, na základě čehož se vám zapnulo i tohle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.