Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Driver Agent Plus

Od: wamp® odpovědí: 15 změna:
Dobrý den přeji :)
Prosím o radu jak se zbavit tohoto šmejda,viz nadpis.
Jsem z toho zoufalá.
Objeví se vždy při zapnutí notebooku.
---
Windows xp,vyhledávač google chrome.
---
Zkoušela jsem jej vymazat - odinstalovat a nejde,potvora hnusná !
Pomozte,prosím !
Moc děkuji.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, jenom taková poznámka - program, který chce uživatel odstranit (odinstalovat), musí být nejdříve zcela vypnutý. Tedy, vypnout (ukončit) ho ve Správci spuštěných programů (procesů). Potom už by mohla odinstalace proběhnout. Také je možnost v programu CCleaner tento program alespoň zakázat, aby se nespouštěl při spuštění PC. Zdravím!

doplněno 07.06.18 16:58:

wamp - měl by naskočit (jeho okénko), když stisknete zároveň Ctrl + Alt + Del (Delete). Pokud tam tento program bude (může to být i jeho zkratka), tak si ho označíte a volíte Ukončit úlohu.

doplněno 07.06.18 18:51:

wamp - nemáte zač. No, snad to pomůže.

hodnocení

Bene,také děkuji !

A kde najdu správce spuštěných programů?

Jsem počítačový analfabet,promiňte *smich*

hodnocení

Bene,moc děkuji,
po akci dám vědět :)
hodnocení

Bene,

tak jsem ho odstranila ve správci spuštěných programů (procesorů) dle Vašich rad.

Ano,je pryč i z nabídky programů,ani v ccleaneru není.

Jenomže,pokud zvolím restart,počítač opět naběhne a hle...Driver Agent Plus je tam stále *zed* *zed* *zed*

Prosím Vás,to teď? *plac*

Děkuji moc !

On vlastně není až tak škodlivý, stačilo by to zakázat ve spouštění. Brně, jde na XP msconfig?
ben®

wamp - to je šupák . Myslel jsem, že budete postupovat tak, že ho nejdříve vypnete (ukončíte) v tom Správci programů, potom uděláte odinstalaci přes Ovládací panely / Přidat nebo odebrat programy a raději ještě spustit CCleaner a pročistit registr OS. Udělala jste odinstalaci a proběhla celá a bez hlášky? Není tento šupák také v Google Chrome jako doplněk? Jukněte tam přes ikonu tří čárek vpravo nahoře / Další nástroje / Rozšíření (a hodit ho tam do koše). Není ještě jeho zástupce v nabídce Start / Programy / Po spuštění? A kde vlastně ten šupák je - na hlavním panelu nebo hláška (okénko)? Dejte vědět.

hodnocení

Bene,děkuji Vám strašně moc za čas a trpělivost *slunce*
Dnes již nikam mrkat nebudu,
jdu do nezavirovaného compu.
Až bude čas a klid,půjdu na to.

hodnocení

4x

nerad bych navrhoval nějaké další viry... běžně vidím debaty a "nástroj na odstranění"na těch webech... když už to řešíte, zkoušela jste pc-threat.com/... "nástroj k odstranění"...

Odinstalování by mělo jít bez potíží přes "programy - odinstalování"nebo přes ccleaner. Pokud se tváří jako odinstalované, projel bych to antimalwarebytes... nebo aspoň ADWCleaner

na XP to bude podobně - Ovládací panely-Všechny položky- Ovládacích panelů-Programy a funkce-odinstalovat

doplněno 07.06.18 13:02:

Tak za mne poslední nápad - iobit.com/... je osvědčený odinstalátor. Při jeho instalaci dávejte pozor, aby se neinstalovalo nic jiného (většinou chtějí "zdarma"přihodit jiný cleaner...)

Pokud bude schopný odinstalovat, pak bude nabízet i "odstranění zbytků"- to odsouhlaste.

Jestli to nepomůže, pak už jedině reinstalace systému :(

V každém případě si udělejte zálohy potřebných dat, fotek, dokumentů...

doplněno 07.06.18 13:06:

ale je mi divné, že to nejde základním odinstalováním... tady se to na W10 provede bez větších problémů...

na XP jsou jinak nazvané složky (někdy), ale postup vlastně je shodný.

hodnocení

jmlc,děkuji.
Zkusím a dám vědět :)
hodnocení

jmlc,děkuji Vám moc !

Zítra zkusím,teď na to nemám nervy...

olinl
hodnocení

2x
Používal jsem na XP a Windows 7 Spyhunter free v angličtině stahuj.centrum.cz/... k vyhledání virů, adware, apod. Odstraňoval jsem viry sám dohledáním v registrech. Na vyhledanou hrozbu kliknu pravým myšítkem/tlačítkem-vyberu ukázat umístění v registrech a vymažu. Teď už je Microsoft security Essential a zatím u sedmiček funguje.

iz*
hodnocení

2x

Ctrl + Alt + Del mám ve Windows k ukončení nebo restartování systému, odhlášení apod. Správce úloh spouštím zkratkou Ctrl + Shift (šipka nahoru ad Ctrl) + Esc

hodnocení

Ivzez,děkuji Vám též :)

hodnocení

Oběma pánům velmi děkuji za snahu,ale ani jeden ze zmíněných programů jej neodstranil *plac*

praivo*
hodnocení

0x

Nejsem si tím 100% jistý, ale mohl by pomoct AdwCleaner.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]