Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz, který tu byl probírá už v létě a zůstal bez odpovědi. Při instalaci Win XP Pro vše proběhne bez problémů až do prvního restartu, po kterém má dojít k přechodu instalace z modrých dosových obrazovek do grafického rozhraní. Instalace se zasekne na té úvodní XP obrazovce, kde tak 4x projedé housenka, pak se to zasekne a už to nic neudělá. (Nejdriv si behem 1-2 minut nacte vselijake knihovny (.dll), pak se me zepta, do jakého oddilu chci system instalovat, pak probiha kopirovani souboru (ani ne 5 minut), pak mi napise, ze pripravuje instalaci a pak se sam zrestartuje a pak uz nabehne ta spousteci obrazovka XP, ktera zamrzne ... )
V CD problém nebude, zkoušel jsem i jiné CD s XP pro a bylo to to samý. HDD jsem měnit nezkoušel a v jiném PC jsem ho taky netestoval, ale při pokusech o instalaci jsem ho několikrát zformátoval, a to včetně kontroly povrchu disku, a problém se nenašel. Uvažoval jsem, jestli by nemohl být problém třeba s graf. kartou, když se to zasekává před přechodem do graf rozhraní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.