Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repasovaný noteobook vyberte

Od: smrji odpovědí: 11 změna:
Repasovaný noteobook vyberte

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslím, že jste vybrali špatně, kolegové - ten ode mne je prostě super! Za tu cenu lepší není...

doplněno 04.06.18 15:17:

Nikdo neuváděl tip - vy jste nezadal konkrétní potřeby a parametry. Např. cena, max. velikost, požadavky na programy (resp. aby to zvládlo program, tj. nalezení konfigurace).

Zkuste upřesnit a všichni doplníme svůj názor na ten vhodný... můžete si pak vybrat.

doplněno 04.06.18 16:33:

Výborně - už je možnost od něčeho se odrazit:

1) za tuto cenu se zárukou 1 rok nebude nic...

2) pokud chcete od 14", pak v parametrech (4GB RAM,disk 300 ,DVD internet W7/W10 14", kamera ) máte jen pár kusů z obchodů se zárukou... a vlastně nic vám nebude splňovat 100% požadovaných parametrů, případně budete muset připlatit za OS, disk nebo ramku... např. není RAM jako RAM - DDR 2 / 3 je rozdíl - takže hledejte, ale uvažujte při výběru!

3) Záruka je u těchto předmětů někdy trochu záludná.. takže pokud ji opravdu požadujete, pořádně si přečtěte podmínky...

Pozor na staré kusy jednojádra, vyhnul bych se intel celeron a AMD,

Z uvedených požadavků bych našel na webu třeba repasy.eu/... - ale to není do uvedené částky... levnější jsou prostě pro důchodce na mail nebo zprávy, ale to by už stačilo i za litr z aukra...

smrji
hodnocení

Nevidím žádny tip

smrji
hodnocení

Běžné použittí, 4GB RAM,disk 300 ,DVD-RV.dobré připojení na imternet W7,W10

14" raději více,,kamera by se hodila cena kolem 4000Kč záruka aspoň rok.Měl jsem noteobook FUJITSU simens

MS2216 ESPRIMO MOBILE V5505

smrji
hodnocení

Děkují všem,kdo chtěli poradit a podělit se o svůj názor.Jsem hodně starý důchodce a proto jsem hledal v ténejnižší cenové hladině.Chápu taky,že noteobooky ,které jsem uvedl byly pro Vás nepřijatlnéPředkládám ještě jeden typ .Lenovo ThinkPad T420Intel Core i5, 2500 MHz, 4 GB RAM, 320 HDD, DVD-RW, 14.1" 1600x900, webkamera, COA štítek Windows 7 P Děkují
111®

@smrj: ten přesně mám akorát s SSD diskem, maximální spokojenost, nehřeje, je takovej postelovej, a to je mi jen 75let

hodnocení

2x

Ono vždy záleží, co s tím chcete dělat. Můj tatík chce už 10 let natáčet videa a stříhat je... postupně inovoval PC až koupil nový... ale nedokáže přetáhnout fotky z foťáku do PC. Natož něco stříhat...

Pokud chcete opravdu jen na net, zprávy, počasí, občas nějaké video ze streamu, stačí vám naprosto jednojádrový starý kus... a pokud nebudete nosit po domě nebo jezdit s NTB po kraji, asi by bylo lepší koupit si stolní PC s monitorem.

Starší funkční NTB se dá sehnat za dva litry kořalky nebo třeba za litr v korunách - sbazar.cz/...

stolní se dá koupit za 2000,- a k tomu monitor třeba 20"a pořád jste pod vaší cenovou hladinou... přitom je výkonostně násobně lepší než NTB - třeba sbazar.cz/...

smrji
hodnocení

Správna odpověď. Stolní počítače používáme,šlo jen onějaký typ ,které jsem uváděl starý člověk se těžko rozhoduje

a natož aby se vyznal. Stačilo napsat ten typ dříve byl dobrý nebo ten typ je nejmladší.Dík za pochopení,

hodnocení

0x

Dobře, vyberu.

doplněno 04.06.18 16:19:

@smrji: Ty asi nečteš, co ti píšeme. To Lenovo T420 je sice o trochu dražší, než požaduješ, ale s rezervou splňuje všechny tvé požadavky. Co chceš víc*sok*

doplněno 04.06.18 16:36:

Co to je v dnešní době?;)

Přitom je to spolehlivý ntb dobré značky.

njn, ale je dražší o nějakých 40%... to je dost

111®
hodnocení

0x

už jeden mám T420, pak ještě T530 a T 430

doplněno 04.06.18 17:41:

Lenovo od těchto notex.cz

still
hodnocení

0x

Mám vybráno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]