Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převodník VHS kazety do počitače

Od: tonda1 odpovědí: 4 změna:

dobry den.

Při přehravaní přez převodník--(graber) z vídea se kroutí obraz i když to pustím přes televizi ale na televizi je vpořádku kameta VHS i DVD je bez problému dá se toto nějak odstranit. děkuji za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Odstranit se to určitě dá. Jen se nedá poradit jak, když jsi vlastně nic nenapsal.

Navíc, pokud se nejedná o nějaký starý, cenný rodinný nahrávky, tak bych se na to vybodnul.

tonda1
hodnocení

dik za odpověd Když pustím z video rekordéru do počitače signál přez graber-převodník VHS tak se obraz kroutí .

když to pustím přez televizi jako signál přes anténu nebo do skárt zdířky pak do počitače tak na televizi je obraz i zvuk výborný ani se nehne ale v počitači se kroutí i když jsem skusil to zapojit aby byl počitač 2metry od vídea že by mohl mět nějaké rušení když zapojím dvd přehravač nebo starou bezpečnostní VHS kameru tak je vždy vše vpořádku rekordéry jsem skoušel 2 oba blbly

olinl
hodnocení

0x
Jestli to nějak pomůže: Stahoval jsem záznamy (z kamery Sony) mikropásky/mikrokazety přes port technologie IEEE 1394, fire-wire 4piny a používal jsem program Pinnacle studio.

hodnocení

0x

Převod videa z VHS řeším tak, že z VHS přehrávače nahraju video do DVD recorderu, zde vypálím na DVD - RW. Pak normálně DVD-RW zkopíruju do PC, no a pak už můžu s nahrávkou nakládat podle potřeby. Výsledné video je samozřejmě v kvalitě, odpovídající záznamu na VHS.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]