Nejste přihlášen/a.
Prosim vás můžete mě poradit -chronologicky, co mám udělat aby mě to opět fungovalo normálně.Mám os XP
Jsem starší uživatel a nemám odvahu experimentovat.Předem děkuji za každou radu.Dříve mě vše fungovalo a teď se mě tam objevuje tohle když chci změnit nastaveni karty. Maraton
Dobrý den, dříve to fungovalo a nyní je problém - asi jste si něco smazal. Buď zkusíte to, co Vám ta hláška píše (přeinstalace ovladačů grafické karty) nebo Obnovení systému. Ty ovladače asi někde máte na CD, když jste je tam zřejmě již jednou instaloval (přes Ovládací panely / Systém a tam v položce grafická karta). Obnovení systému spustíte přes nabídku Start / Programy a tam (tuším) Systémové nástroje - vrátit se zpět k bodu, kdy to ještě fungovalo. Snad to dáte. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.