Nejste přihlášen/a.
S kamarádkami si přeposíláváme "sranda maily" A je jich docela dost. I kamarádek i mailů. Musím pokaždé vybírat, komu to chci poslat. Nešlo by udělat nějaké opatření, kde bych si je všechny nějakým způsobem uložila a pak jedním kliknutím všechny vložila do příjemce odesílaného mailu? Vždycky všechny adresy píšu do "skryté kopie" Šlo by to? Víte, že neumím, že jsem hodně slabý uživatel, proto prosím, velice polopaticky. Děkuji předem.
Omlouvám se, měla jsem napsat: seznam.cz a používám W 10 A fakt nic moc neumím!
Dobrý den. Já mám e- mail na seznamu a tam to jde tak, že kliknete v mailu na kontakty vlevo dole a po otevření na vytvořit skupinu. Tam si dáte koho chcete a skupinu pojmenujete. Třeba čísly nebo nějakým názvem. Až budete psát e- mail tak tu onu skupinu zadáte a objeví se Vám v řádku adres všechny, které jste si tam zadala. Podobně to bude i jinde vč. mailového klienta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.