Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na vybrané adresy

Od: babkazov® odpovědí: 5 změna:

S kamarádkami si přeposíláváme "sranda maily" A je jich docela dost. I kamarádek i mailů. Musím pokaždé vybírat, komu to chci poslat. Nešlo by udělat nějaké opatření, kde bych si je všechny nějakým způsobem uložila a pak jedním kliknutím všechny vložila do příjemce odesílaného mailu? Vždycky všechny adresy píšu do "skryté kopie" Šlo by to? *jasne* Víte, že neumím, že jsem hodně slabý uživatel, proto prosím, velice polopaticky. Děkuji předem.

doplněno 31.05.18 10:26:

Omlouvám se, měla jsem napsat: seznam.cz a používám W 10 ;) A fakt nic moc neumím!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. Já mám e- mail na seznamu a tam to jde tak, že kliknete v mailu na kontakty vlevo dole a po otevření na vytvořit skupinu. Tam si dáte koho chcete a skupinu pojmenujete. Třeba čísly nebo nějakým názvem. Až budete psát e- mail tak tu onu skupinu zadáte a objeví se Vám v řádku adres všechny, které jste si tam zadala. Podobně to bude i jinde vč. mailového klienta.

doplněno 31.05.18 10:55:

napoveda.seznam.cz/...

hodnocení

Gamapolis, děkuji, děkuji, děkuji! *ua* Funguje to!

A navíc, vyzkoušela jsem si dvě oklna vedle sebe, abych koukala i do návodu i do do toho co dělám.*hi* Jak já to dělám, že jsem tak dobrá *nevi* Paráda!

hodnocení

2x
Jelikož jsem tohle nikdy nepotřeboval, tak ti neporadím.
Ovšem pro případného rádce by bylo velmi vhodné doplnit otázku. Jaký program používáš, případně pokud se jedná o webový rozhraní, tak kde máš e-mail. On to asi bude mít každý provozovatel trochu jinak. Jinak to bude na Gmailu, na Atlasu, na Seznamu.

hodnocení

Moc děkuji. Rozumím tomu. Po obědě zdřímnu a udělám to tak. *pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]