Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás jak mám zrušit na počítači ve vyhledávači Seznam svoji mailovou adresu včerně hesla. Nějakým nedopatřením jsem asi souhlasila s trvalým připojením do své mailové schránky a teď nevím, jak z toho ven. Pokud by někdo věděl a chtěl poradit, tak prosím o popis pro blbé, prostě popsat každý jednotlivý krok. Děkuji
Dobrý den, a jako první udělejte to, že na stránce Seznam v přihlášení do Emailu zrušíte tu "fajfku"(zátržítko) před textem Pamatovat si mě (bude tam jen bílý čtvereček, nikoliv červený). Zdravím!
macinda - tak ještě viz první rada. Vymazat v nastavení prohlížeče cookies a mezipaměť (a zřejmě i uložená hesla - tedy, alespoň to od Seznamu). A ještě nějaký návod, který snad také pomůže: cistepc.cz/...
V pravém horním rohu ťukněte na ikonku 3 vodorovné čárky - možnosti -soukromí a zabezpečení-formuláře a hesla-uložené přihlašovací údaje a vymažte.mamina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.