Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradit se skype

Od: jarosslav odpovědí: 5 změna:

Pořídil jsem si nový počítač s Windowsem 10 a mám nyní nainstalován Skype pro windows 10. Jsem zvyklý, že při startu PC naskočí zelená ikonka se zvukovým doprovodem, kde se zobrazí tečka jako upozornění, což se teď neděje. Je to normální?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Zkontrolujte si v nastavení Skype, jestli se spouští při startu PC. Jestli ne, znovu si spouštění při startu nastavte.

praivo*

To nepomůže, protože Skype pro W10 nepoužívá ikonku v oznamovací oblasti, upozornění se zobrazují mezi ostatními v panelu dostupném po kliknutí na ikonku vpravo vedle hodin.

jarroslav

Mám tomu rozumnět tak, že při spuštění PC zelená ikonka dole na liště nenaskočí? Jen modrá?

Naskočí. Já jsem ji myší přetáhla, už nevím odkud. Chytla jsem ji a přetáhla a ona tam zůstala a funguje :-D

.

praivo*

Tak to asi máš klasickou verzi klienta (pro starší OS), ne UWP. UWP aplikace ikonky v oznamovací oblasti nemají a přetáhnout tam také nic nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]