Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pouze zjednodušená verze mailu

Od: lenkavl* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, po aktualizacích Windows 10 se objevuje pouze zjednodušená verze mailu, trvá to už někkolik dní. Mail mám na Atlas.cz. Poradí někdo srozumitelně laikovi - pouhému uživateli PC? Díky moc. Je to otravné!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pořád to říkám. Při používání emailového klienta žádný takovýhle překvapení nehrozí. Tam to je pořád stejný, ať si mění kdo chce co chce.

cicky
hodnocení

0x

Můžete vyčkat na další větší aktualizaci, nebo místo IE používat jiný systém např. "Google" , "Firefox" a jiný, který touto aktualizací nebyl postižen. Dalším řešením je zmenšení formátu stránky.

lenkavl*

hodnocení

0x

Ahoj, mám stejný problém od včerejší aktualizace Windows 10. Mail mám na Centrumu, tak jsem z jejich Edge přešel na IE, nebo na Mozillu Firefox, kde to jde bez problémů. To není jediný problém, který se po aktualizaci vyskytuje, zase někdo něco vymyslel na dvě věci!*nene*

lenkavl*
31.05.18 10:48

Díky všem :)

lenkavl*
31.05.18 10:48

Díky! :)

matesj
hodnocení

0x
Nedivte se Win10...
A další vychytávky budou následovat...co by jste chtěli,jako že ZADARMO...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]