Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Noteboook na hry?

Od: kesinaa odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

ráda bych se zeptala, který z těchto dvou notebooků je vhodnější na hraní náročnějších her - GTA 5, Arma, The Sims 3,4?

Děkuji :)

1) HP 250 G6 1XN53EA

2) HP 15-ac111nc (L2S82EA#BCM)

Děkuji :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

2x

Asi po 150. odpovídám na podobné téma..základní pravidlo herního ntb je takové, že by se jeho cena měla blížit 30tis...ntb za 5-10tis jsou max. tak na net a youtube a 10-20 jsou kancelářské

hodnocení

1x

To jsou oba home a kancelářské NB..

Obávám se, že na "hraní náročnějších her" není vhodný ani jeden z nich.

lucka*
hodnocení

1x

Ahoj, vím, že neodpovídám na otázku, ale ty s ním plánuješ hrát někde na cestách? já jen, že mi připadá taková móda pořizovat herní notebooky.. prostě jen proto, že notebook je cool, mám dva spolužáky a kámošku, rodiče jim koupili herní notebook a oni ho nevytáhnout z baráku, jak je rok dlouhý :D Přijde mi to zvláštní, protože když takhle občas koukám na ceny, srovnatelný hardwaere na klasickém pc vyjde mnohem levněji..

iz*
hodnocení

1x

Ani jeden. Na hry si nepořizujte notebook, pořiďte si PC.

hodnocení

0x

Ani jeden... Za 15.000,- Kč nelze koupit pořádný herní notebook.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]