Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gmail spam Hangouts

Od: hansolo odpovědí: 1 změna:
Zdarec a dobrý den všem poradcům. Používám Gmail jako webovou aplikaci na PC plus aplikaci na androidu. Hangouts vůbec nepoužívám cca 2x denně mi chodí e-mail od Google Hangouts že se mnou někdo zahájil konverzaci. V mailu na PC se objevuje i spousta kontaktů. Nahlásit spam nefunguje e-mail přijde na nové jméno. Vyplý chat v PC nepomohl. Nemá někdo zkušenost je to nanejvýš otravné.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ruku do ohně bych za to nedal ale myslím že Hangout se dá v nastavení gmailu úplně odstranit pokud ho nepoužíváš. Mě několikrát přišly hlásky tipu - zjistěte co je Hangout , vyzkoušejte Hangout a když jsem na to nereagoval tak se Hangout kamsi vypařil, Jediné spamy kterým se nevyhnu je otravné hlášení o tom že jsem se k účtu přihlásil z jiného zařízení i když jsem to v zabezpečeni vypínal už několikrát.
doplněno 30.05.18 09:28: A pokud by se nedal odstranit. tak ho spustit a v nastavení těchhle kecálků většinou bývá hláška tipu - povolit aby mě kontaktovaly pouze osoby z mého adresáře. Jak říkám - Já ho nepoužívám tak to není na 100% ale bývá to tam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]