Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna IP adresy k prohlédnutí nabídky eshopu

Od: zuzap odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, můžete mi poradit, co dělat, když se nemohu dostat na stránky amerického eshopu? Zřejmě z důvodu, že z IP adresy je jasné, že nejsem v USA. Dá se adresa pro tento účel nějak změnit nebo si s tím nějak jinak poradit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

V chrome mám rozšíření Browsec, které umí (mimo jiné) změnit vaši lokaci. Pro jiný prohlížeč existuje jistě něco podobného.

Změna IP adresy k prohlédnutí nabídky eshopu
zuzap
hodnocení

Úžasné, moc děkuji, hned to jdu zkusit...

zuzap
hodnocení

Ještě jednou moc a moc děkuji, byla to otázka minuty a jsem tam, kde jsem potřebovala. Paráda! Moc jste mi pomohl, přeji krásný den:).

ben®

Tento doplněk jsem neznal, ale nyní jsem ho vyzkoušel. Doplněk stejného názvu je pro Google Chrome i pro Firefox. Při použití (free verze) nemění IP adresu, ale mění lokaci. Ve Firefoxu je potom o něco pomalejší načítání stránek, ale jinak funguje. V Google Chrome jsem pomalejší načítání stránek nezaznamenal. Zdá se, že je to dobrá věc a může se to hodit.

hodnocení

0x

Nedá. Leda, že byste se do sítě přihlašovala z USA. Je to stejné, jako byste chtěla, aby Vám pošťák doručoval domů dopisy s rakouskou adresou.

daniela*

Doufám, že dotaz chápu správně. Zuzap pravděpodobně nechce měnit adresu doručování, ale obejít IP blokaci, která samozřejmě obejít jde. Způsobů je několikero, od různých anonymizérů přes VPN až po Tor Browser.

zuzap
hodnocení

Tak pro Vaši informaci dá, postup druhého rádce funguje perfektně a trvá asi minutu to zařídit:).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]