Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky format videa?

Od: achjo odpovědí: 6 změna:
zdravim mam v aute starsi ne uplne model autoradia a kdyz stahuju filmy z netu AVi tak nejaky jde a nejaky ne tak jediny co jsem zjistil ze tam bylo nejaky680x440 myslim tak jsem stahl conventer video a hodil do tohodle s tejne to nejede zkousel jsem vseljaky formqty z atube catcher vsechny a tam sel jen divX a krapet se sekal.. uz jsem zoufalej pritom filmy avi nekolik gb vysoka kvalita s jede to v poho pomuze mi nekdo? moc tem formatum nerozumim nebo spise vubec.. dekujuuuuu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, to je problém kodeků, kterých je hodně a potom nějaký film AVI přehrávat lze a jiný nikoliv (mám to takto v STB). Já to neřeším, resp. přehraji si film v PC, ale kdybych to řešit chtěl, tak si ve Format Factory zjistím u filmu, který se v STB přehrává, jaké má vlastnosti (a kodek) a podle toho bych zkusil překonvertovat film nefunkční do stejných vlastností (a kodeku). Jinak, píšete o autorádiu, ale asi to bude spíše DVD player, ne? Zdravím!

doplněno 25.05.18 21:16:

achjo - napište nám zde, jaká je to značka a přesný typ toho autorádia (zkusíme si najít nějaké info o tom přístroji na internetu). Mě by třeba zajímalo, jak má to autorádio velkou obrazovku.

doplněno 25.05.18 22:58:

achjo - tak jsem si ten přístroj našel na internetu a musím se přiznat, že něco takového jsem ještě neviděl - tam už snad chybí jen vodotrysk . Kouknul jsem i na nějaké video na YouTube a je to pěkná mašinka (zvláště to "vyšpulení" obrazovky je efektní). No, má to umět přehrávat DivX, což jsou soubory videa s koncovkou AVI. Jenže, jak už jsem Vám psal, tak problém bude v tom kodeku, resp. ne každé video AVI se přehraje v daném přístroji. Už jsem zmínil program Format Factory, který si dohledáte a nainstalujete do PC (je zdarma a v češtině). Potom tam zkusíte film, který ten přístroj nepřehraje překonvertovat s jiným kodekem a zase jako AVI - tady Vám více neporadím, protože se to musí zkusit a výsledek potom zkusit v tom autorádiu. Nebo je další možnost překonvertovat do MPG, což je formát, který umí přehrát snad každý DVD přístroj. Zkuste si pohrát s Format Factory a snad se Vám to podaří, když už máte takový unikátní přístroj. Hodně štěstí.

achjo
hodnocení

To me prave taky napadlo ale moc chytrej jsem z toho nebyl autiradio model Pioneer AVH-6300BT nejlepsi popisek na heurece jesiny co jsem nasel ze prehrava divX a z filmu kterej mi tam sel tak vim jen ten rozmer ze nejak 640x neco tak jsem to hodil do toho a nic.. myslim ze asi ty kodekty nebo uz nevim je to pro me spanelska vesnice.. dekuji moc

joudic*
hodnocení

0x
A klasicky mp4 to neprehraje? Pres program Handbrake.. je zdarma

achjo
hodnocení

MP 4 taky neslo nechapu to.. snazil jaem se je prave porovnat velikostne byli stejne 680x440 a oba divx to psalo a nevim jak to prekodovat nebo co porovnat zkousel jsem to v tom programu tam se zobrazi detaily mohu vam poslat detail souboru ktery mi jde ze by jste mi poradili v jakem programu a jak prekodovat? dekuju..

Nevím, jestli jsem v obraze, ale pochopil jsem správně, že chcete v autorádiu přehrávat videa? *co*

achjo
hodnocení

Ano presne tak a at to hodim do jakyhokoliv formatu tak to nejde a filmy co mam na druhy flashce z ulozta uzvstazeny tak 3ze 7 jdou a jsoubtobtaky Avi..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]