Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená tato chybová hláška?

Od: boban® odpovědí: 5 změna:
?
I když ve správci programů není program, který by procesor zatěžovat, tak přesto ten samý správce ukazuje, že je procesor vytížen na 50% a větrák běží naplno

Co znamená tato chybová hláška?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

Podle textu by mohlo jít o nějaký problém s nově nainstalovaným hardware. U mě to neznamenalo pravděpodobně nic. Tato hláška se mi objevila asi třikrát, pokaždé stačilo jenom restartovat PC a byl klid.

still10k*
hodnocení

4x

Nejčastěji tuto chybu způsobuje špatný ovladač grafické karty, nebo wifi. Pravděpodobně se driver stáhl přes Windows Update a ted má systém potíže s instalací.

Pro opravu je třeba spustit systém v nouzovém režimu, odinstalovat problémový driver (případně tu aktualizaci se kterou se driver stáhl) a restartovat PC. Potom jděte na web výrobce té grafiky, nebo wifi (případně výrobce notebooku) a stáhněte si odladěný driver od nich.

hodnocení

Ale jak si vysvětlit to, že větrák běží naplno? Když jsem třeba v BIOSu tak se větrák točí jen minimálně
still10k*

V případě špatně fungujícího driveru se může počítač chovat "divně".

hodnocení

0x

Zkusil bych vrátit starší bod obnovení z Obnovy systému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]