Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konflikt ip adres

Od: hellen* odpovědí: 8 změna:

nejde intenet na notebooku ani telefonu nejde mi to ani kdyz jsem zkousela router nastavit nyni jede jen pc a notebook ne uz fakt nevim pise to system windows rozpoznal konflikt ip adres jiny pociatc v tehle siti ma stejnou ip adresu jako tenhle pocitac asi mam spatne nastaveni routeru poradite prosim

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Bůhví co jsi v tom routeru nastavila.
Máš všude, v kompu, noťasu, telefonu nastavený získávání adresy automaticky? Mě vždy pomohl restart.

hellen*
hodnocení

ano mam ziskavani automaticky ale stejne muj internet automaticky nejede musim dat ip adresu nevim tedy asi to nekde zmenit?

hellen*
hodnocení

restat jsem dnes uz taky zkousela

doplněno 23.05.18 14:41:

zkousela jsem nastaveni podle internetu mate nejaky lepsi navod?

hm*
hodnocení

0x

A v čem jsi se rejpala, než to přestalo fungovat?

hellen*
hodnocení

ja prave v nicem moje mlada neco se ji s tim stalo

hodnocení

0x
Zdravim. Nezkoušejte restart , ale RESET routeru do továrního nastavení. Je to ten nejblbsi zpusob jak neco "opravit", ale pokud nevite co se kde prenastavilo v samotném routeru neni jina cesta. V pocitaci / ntb zapnete automatické přidělování ip adres jak u ipv4 tak ipv6! Potom pripojte kabelem / wi-fi a reknete výsledek.
doplněno 23.05.18 16:12: Jinak kdyz jde o konflikt ip adres znamena to, ze router se snazi pridelit adresu ale nemuze, protoze ta sama je uz zadaná v jiném zařízení. Vetsinou se to stane prave tak, ze ji na nejake zarizeni napíšete ručně. Router pak tu samou zkouší automaticky pridelit do noveho zarizeni a uz mu to nejde.
hellen*
hodnocení

zkousela jsem nejde jde pouze pocitac na gabl z routru asi neco jeste spatne nastaveniho v routru.dnes jeste jednou zkusim .v jednom pristroji musi byt udana ta ip adresa pochopila jsem to a vsude ip automaticky

Nepochopila. Nikde nesmi byt zadaná ip adresa. Diky toho pak vznika ten konflikt. Vsude musi byt přidělování automaticky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]