Nejste přihlášen/a.
Konica Minolta - magicolor 1690MF: Prosím o radu, tiskárna sice na papír text vytiskne, ale zasekne se, po vytažení je papír srolován do harmoniky. Máme volat servis, nebo jde o "prkotinu"? Děkuji za každou odpověď.
Jak radí Satam. Mrkni do míst. kudy papír prochází. Leckdy se tam zasekne maličký kousek papíru a ten to způsobí. Mně tam zase děti hodily takovou pidivěcičku z lega, vůbec to nebylo vidět a taky jsem se s kopírkou snad tři hodiny mořila
ale zvítězila jsem ![]()
Taky se ale podívej na mechnismuz toho podávání, jestli se otáčí, tak jak má.Prostě jestli "necuká". Potom to je na servis
Trochu Vás vyděsím. Před pár lety jsem koupil v odborné prodejně za cca 1600,- Kč novou laserovku Konica Minolta - magicolor (doprodej zastaralého typu, přesný typ už si nepamatuju). Fungovala perfektně ještě 2 měsíce po záruce. Pak začaly problémy s podáváním papíru. První servis chtěl za opravu 8000,- Kč, druhý už "jen" 3000,-, ve třeím se snažili najít řešení za rozumnou cenu, což se jim nepovedlo. Celou tiskárnu jsem rozebral (už nebylo co zkazit), ale žádnou závadu jsem neobjevil. Tiskárna i se skoro novými tonery za cca 3000,- Kč skončila ve sběrném dvoře. Takže prohlédněte celou dráhu papíru a pokud nenajdete problém...
Na výstupu papíru za válci, přiléhají takové malé ostré "zobáčky", které oddělují papír z válce. Podívejte se, jestli některý není z nějakého důvodu odkloněný od válce, nebo jestli není některý zdeformovaný - pokud je zdeformovaná špička toho zobáčku, je to na 99% neopravitelné. Pokud by se tenhle díl povedl někomu opravit, smekněte mu i za mě klobouk. Je to machr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.