Nejste přihlášen/a.
Konica Minolta - magicolor 1690MF: Prosím o radu, tiskárna sice na papír text vytiskne, ale zasekne se, po vytažení je papír srolován do harmoniky. Máme volat servis, nebo jde o "prkotinu"? Děkuji za každou odpověď.
Jak radí Satam. Mrkni do míst. kudy papír prochází. Leckdy se tam zasekne maličký kousek papíru a ten to způsobí. Mně tam zase děti hodily takovou pidivěcičku z lega, vůbec to nebylo vidět a taky jsem se s kopírkou snad tři hodiny mořila ale zvítězila jsem
Taky se ale podívej na mechnismuz toho podávání, jestli se otáčí, tak jak má.Prostě jestli "necuká". Potom to je na servis
Trochu Vás vyděsím. Před pár lety jsem koupil v odborné prodejně za cca 1600,- Kč novou laserovku Konica Minolta - magicolor (doprodej zastaralého typu, přesný typ už si nepamatuju). Fungovala perfektně ještě 2 měsíce po záruce. Pak začaly problémy s podáváním papíru. První servis chtěl za opravu 8000,- Kč, druhý už "jen" 3000,-, ve třeím se snažili najít řešení za rozumnou cenu, což se jim nepovedlo. Celou tiskárnu jsem rozebral (už nebylo co zkazit), ale žádnou závadu jsem neobjevil. Tiskárna i se skoro novými tonery za cca 3000,- Kč skončila ve sběrném dvoře. Takže prohlédněte celou dráhu papíru a pokud nenajdete problém...
Na výstupu papíru za válci, přiléhají takové malé ostré "zobáčky", které oddělují papír z válce. Podívejte se, jestli některý není z nějakého důvodu odkloněný od válce, nebo jestli není některý zdeformovaný - pokud je zdeformovaná špička toho zobáčku, je to na 99% neopravitelné. Pokud by se tenhle díl povedl někomu opravit, smekněte mu i za mě klobouk. Je to machr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.