Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování zdarma

Od: jarojetu® odpovědí: 8 změna:

Poraďte mi, kde se dá bez nějakého kreditu a placení stáhnout filmy zcela zdarma bez registrace a těch volovinek. Stahuji na Fastschare, zdarma pomalu asi 1 hodinu což jde, ale někdy film., který hledám nemají, tak chci více stahováků. prosím.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Není to legální, tato poradna nemůže nic nabídnout.

Stahování filmů není nelegální. Alespoň teda v ČR. Nelegální je jeho umístění na net, ale to není problém stahovače.

Tudíž na Ulozto.cz je spousta filmů.

hm*

Stáhnout si film, hudbu apod. pro vlastní potřebu legální je. Nelegální je stahovat programy, pokud to jejich licence nedovoluje.

21.05.18 20:15
hodnocení

1x
uloz.to

hodnocení

0x
Stáhněte si program Utorrent.
Do googlu napište " Thepiratebay" nevim ted z hlavy jakou pouzivaji doménu. Tam najdete snad vse. Druha moznost je cztorrent, ale tam co vim se uz par radek let neda registrovat ( okolo pulnoci tusim mažou neaktivní účty, v tuto dobu to se štěstím pujde ) . Ja stahují z cztorrentu je tam vse co potrebuji.
joudic*
Tixati je lepsi.. utorrent se v PC cpe kam nema

joudic*
hodnocení

0x
Tak zrovna multishare.cz zas tak drahe neni, pokud nechcete resit torrenty zadara. Mrknete na cenik.. snad pres 100gb neco pres kilo nebo 2? uz jsem zapomnel... jo a novy uzivatel ma darek 5gb zadara, kdyz chcete neco mermomoci rychle bez placeni hned. Mam tam snad uz 6 vycucnutych jednorazovych loginu presne za timto ucelem. Jeste jsem nezkousel se registrovat pres 10minutemail, ale beztak to jde a pak mate pokazde 5gb donekonecna.

hodnocení

0x

Takže - naše nejlepší úložiště,kde stahujete ihned bez reklam a plnou rychlostí,je - superbshare.com/... -.Pokud chcete stahovat filmy v angličtině,tak doporučuji tyto stránky - www1.solarmoviesc.com/... - www1.fmoviesfree.net/... - www2.putlockertv.to/... - novamovie.net/... - bombuj.eu/... - primewire.life/... . Nainstalujte si program internet download manager,IDM,a ten Vám film zachytí a nabídne automaticky stáhnout, a to navíc na 32 vláken,takže je rychlost stahování veliká.Po kliknutí na tyto www stránky klepněte na volbu - openload -,ten má nejvyšší rychlost stahování.Já důrazně doporučuji filmy v angličtině a přidat si do nich titulky,protože dabing film zkazí.Tady všade se dají filmy stáhnout od 2 do 10 minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]