Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění DVD mechaniky

Od: eva2* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,chtěla bych poprosit o radu. Nevíte o nějakém prográmku na čištění CD nebo DVD mechanik? Koupila jsem čisticí DVD, takový ten disk s kartáčkama, na něm je jakýsi program ale ten vůbec nic neumí. Když ho spustím tak to asi 10 vteřin běží, pak napíše - čištění hotovo, ale nepomohlo to. Kromě toho když sem potřebovala vyčistit mechaniku která vůbec disky nenačítá, zkopírovala jsem program na jiném PC na flešku a poté ho spustím, tak proběhne jen z flešky, mechanika DVD se vůbec nerozběhne, nezeptá se ani kterou mechaniku chci čistit prostě nic. Nevíte o něčem lepším?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud to nepomohlo, tak je chyba asi v něčem jiném. Ne vždy se podaří tímto způsobem vyčistit a zprovoznit mechaniku.

hodnocení

0x

Tohle ale vůbec neni o programu, ten program tam je kvůli tomu aby se cd/dvd točilo. Mechanika jde maximálně rozebrat a vyčistit pořádně ručně,ale pokud už je tak špatná tak ti to skoro nepomůže. Normální vypalovačka stojí od 500kč

eva2*
hodnocení

Díky všem,ještě to upřesním. Mechanika CD vůbec nenačte, hlásí že tam nic není i když do ní dám CD. Takže bych potřebovala nějáký prográmek, který uložím na flešku a který mechaniku donutí vysunout hlavy a roztočit se, i když si mechanika myslí že je prázdná... neznáte něco takového?

Mechaniku rozeber a vyčisti. Dával jsem tu někde i odkaz. Když čištění tak pořádně

doplněno 05.01.09 11:08:

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]