Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat na @gmail.cz

Od: paralizzard* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, stala jse mi taková nehoda, omylem jsem se zaregistroval v herním "obchodu" Uplay, ale s e-mailem ●●●●●●@gmail.cz, aktivoval jsem si tam CD klíč na Assassins creed II, bohužel jsem ztratil a zapomněl heslo. Jak se mám dostat na tento e-mail?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na něj se nedostanete - doména má svého majitele, ale ten ji nepoužívá. Dost pravděpodobně mail vůbec nedošel nebo skončil v koši.

Je mi divné, že nejprve nedošlo k ověření mailu nějaký odkazem, že je platný. Máte jedinou šanci - vykomunikovat si zaslání klíče na jiný mail.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já bych se radši zkusil dostat na xxxxxxx@gmail.com.

To mu nepomůže, když omylem zadal .cz

hodnocení

0x

Přímý přístup na gmail.com nabízí seznam.cz:)

bbjj
hodnocení

0x
Nijak, neexistuje.

jabraka*
hodnocení

0x

Na Gmail mám přímý přístup z Firefoxu mám tam ikonu M v rámečku.Nezobrazila se tu.

JABRAKA

itbart*
hodnocení

0x

Zdravím,

předpokládám, že ten klíč byl poslán na *****@gmail.com, nikoliz .cz, jak píšete. Pokud jste pouze zapomněl heslo, pak existuje postup obnovy hesla. Doporučuji zkusit zde support.google.com/... postup pro resetování hesla.

Smazat prosím můj příspěvek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]