Nejste přihlášen/a.
Dostala jsem na Vánoce program Sony Vegas PLATINUM 9. Instalace proběhla v pořádku, ale program nejde spusiti - vždycky se zobrazí okno, které mi říká, že mi vypršela zkušební lhůta 30 dní. Dříve jsem totiž měla stáhnutou trial verzi. Ta je už dávno odinstalovaná...
Zkrátka nemůžu Sony Vegas 9 otevřít, protože okno, které se zobrazí dává jen dvě možnosti - Buy now, nebo Close... Vůbec nevím, co si mám počít, mám originální DVD, všechno... poctivě koupené...
Předem děkuji.
Dobrý den,
nenabídne vám program po stisknutí Buy now například zadání čísla licence? To by mělo být k nalezení v manuálu k programu, případně na vnitřní straně obalu. Anebo nabízí pouze možnost online koupě?
Jinak záznam o dřívějším používání demoverze zůstává kdesi hluboko v registrech systému, určitě by se dal odstranit. Je to kvůli tomu, aby jste si nestahovala demoverzi každý měsíc. Tím by byl problém též vyřešen, osobně ale nevím kde ten záznam hledat, s tím musí poradit už jiní .
Doufám, že jsem alespoň trochu poradil...
D.
Po stisknutí Buy now se zobrazí jen možnost online koupě.
U programu byla přiložena karta s licenčním číslem, no bohužel, vůbec nevím, kam ho mám zadat, jelikož žádné takové okno mi nehodlá naskočit, ani při instalaci, ani při spouštění samotného programu...
Přitom tu píšou, že program bez zadání licenčního čísla nebude fungovat a údajně se to okno má objevit hned na začátku instalace. No, zkusím to ještě celé přeinstalovat, třeba se mi to nějakým zázrakem povede...
Pokud by se přece jen nepovedlo, zkuste Start - Spustit a do řádky vepsat "regedit" (bez uvozovek). Dostanete se do takzvaného editoru registrů: zkuste se v něm poohlédnout po hodnotách s názvem "Sony Vegas" či podobnými... Ty pak můžete smazat.
Předtím si pro jistotu udělejte bod obnovy systému, může tam být nějaká ochrana a mohla byste více zkazit než napravit. Přikládám návod z jednoho fóra na vytvoření bodu obnovení, níže ho přeložím do češtiny:
Click Start> Run, then type %SystemRoot%system32estorestrui.exe in the box and press OK.
On the Welcome to System Restore page, click Create a restore point, and then click Next .
On the Create a Restore Point page, type a name for the restore point and then click Create
After the restore point has been created, click Close
Klikněte na Start> Spustit, zadejte %SystemRoot%system32estorestrui.exe do příslušné kolonky a stiskněte OK OK.
Na stránce Vítá vás nástroj Obnovení systému klikněte na Vytvořit bod obnovení a poté na Další >.
Na stránce Vytvořit bod obnovení zadejte název bodu a klikněte na Vytvořit.
Poté, co bude bod obnovení vytvořen, klikněte na Zavřít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.