Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení skupiny na facebooku

Od: alileta* odpovědí: 5 změna:

Zdravím vás a prosím o radu:

Protože končí spolužáci.cz, přesunula jsem třídu bývalých spolužáků na FB do nově založené uzavřené skupiny.

Ve skupině jsem připnula uvítací a informační vstupní příspěvek, aby se zobrazoval vždy nahoře.

Nyní jsem pro tuto skupinu založila událost – třídní sraz – a potřebovala bych, aby se po dobu několika měsíců, až do termínu srazu, zobrazoval tento příspěvek taky nahoře.

Připnutý příspěvek ale může být jen jeden. Co s tím? Všimla jsem si, že v některých skupinách je místo připnutého příspěvku oznámení. Takže se ptám: Řešilo by toto můj požadavek? Může být stále nahoře jak oznámení, tak i připnutý příspěvek (jedno v jakém pořadí)? Pokud ano, prosím o radu, jak uveřejnit text ve formě oznámení, nemůžu to nikde najít.

Děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

2x

A nešlo by, do titulní stránky udělat ve formátu JPEG uvítací a vstupní příspěvek a oznámení s možností odpovědí, připnout nahoru na stránku?

Nastavení skupiny na facebooku
an*

Moc hezké. Chtěla jsem dát bod, bohužel nemůžu.

alileta*
hodnocení

Díky, to vypadá hezky.

Jenže já se v tom úvodním příspěvku neomezuji na stručné uvítání. Obsahuje celkem asi osm vět a jsou v něm i pravidla, jak se ve skupině chovat, co je přípustné a co se netoleruje, a také přání, aby se všem ve skupině líbilo, aby do ní našlo cestu co nejvíc spolužáků a aby nám společná setkávání přinášela jen radost.

Ale nápad úplně nezavrhuji. Pokusím se text napsat stručněji a umístit ho vedle hlavní fotografie školy. Dík za inspiraci.

hodnocení

0x

Na vložené otázky přímo neodpovím, ale nešlo by tu informaci o třídním srazu přidat k tomu uvítacímu a informačnímu vstupnímu příspěvku? A po uskutečnění to zase smazat?

alileta*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Ale to není úplně to, co potřebuji. Tzv. událost, v mém případě sraz spolužáků, je úplně samostatnou aplikací, kde se můžou členové skupiny hlásit k účasti, oznámit neúčast, popř. projevit o událost zájem. Všichni pak můžou průběžně sledovat, jak se situace kolem srazu vyvíjí. Navíc mám oznámení srazu doplněno fotografií a i z mnoha dalších důvodů potřebuji, aby toto bylo samostatně.

Toto nepíšu proto, abych odsoudila váš návrh řešení. Spíš proto, abych upřesnila svůj dotaz pro případné další rádce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]