Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás a prosím o radu:
Protože končí spolužáci.cz, přesunula jsem třídu bývalých spolužáků na FB do nově založené uzavřené skupiny.
Ve skupině jsem připnula uvítací a informační vstupní příspěvek, aby se zobrazoval vždy nahoře.
Nyní jsem pro tuto skupinu založila událost – třídní sraz – a potřebovala bych, aby se po dobu několika měsíců, až do termínu srazu, zobrazoval tento příspěvek taky nahoře.
Připnutý příspěvek ale může být jen jeden. Co s tím? Všimla jsem si, že v některých skupinách je místo připnutého příspěvku oznámení. Takže se ptám: Řešilo by toto můj požadavek? Může být stále nahoře jak oznámení, tak i připnutý příspěvek (jedno v jakém pořadí)? Pokud ano, prosím o radu, jak uveřejnit text ve formě oznámení, nemůžu to nikde najít.
Děkuji za rady.
Díky, to vypadá hezky.
Jenže já se v tom úvodním příspěvku neomezuji na stručné uvítání. Obsahuje celkem asi osm vět a jsou v něm i pravidla, jak se ve skupině chovat, co je přípustné a co se netoleruje, a také přání, aby se všem ve skupině líbilo, aby do ní našlo cestu co nejvíc spolužáků a aby nám společná setkávání přinášela jen radost.
Ale nápad úplně nezavrhuji. Pokusím se text napsat stručněji a umístit ho vedle hlavní fotografie školy. Dík za inspiraci.
Na vložené otázky přímo neodpovím, ale nešlo by tu informaci o třídním srazu přidat k tomu uvítacímu a informačnímu vstupnímu příspěvku? A po uskutečnění to zase smazat?
Děkuji za odpověď. Ale to není úplně to, co potřebuji. Tzv. událost, v mém případě sraz spolužáků, je úplně samostatnou aplikací, kde se můžou členové skupiny hlásit k účasti, oznámit neúčast, popř. projevit o událost zájem. Všichni pak můžou průběžně sledovat, jak se situace kolem srazu vyvíjí. Navíc mám oznámení srazu doplněno fotografií a i z mnoha dalších důvodů potřebuji, aby toto bylo samostatně.
Toto nepíšu proto, abych odsoudila váš návrh řešení. Spíš proto, abych upřesnila svůj dotaz pro případné další rádce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.