Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

W10 verze 1803 - máte už někdo?

Od: jmlc® odpovědí: 13 změna:

Tatík mi volal, že na starém NTB mu nefunguje aktualizace W10 - sekne se. Zkusil jsem aktualizaci na mém rok novém (dá se říci herním) PC. Po stáhnutí a intalaci se objeví černá obrazovka s hláškou, že se windows vrací k původní verzi 1709.

Brácha mi říkal, že to má podobně. Instalace na třech různých PC s dostatkem místa tedy neúspěšná.

Máte už někdo bez potíží nainstalovánu novou verzi? Neviděl jsem moc pozitivní info - jen opět nadávky na MS a varování před kiksem... Nicméně na linux přejít prostě nechci - takže tímto rovnou s díky odmítám některé rady kolegů.

Napadlo mne dnes vrátit se bodem obnovení o pár měsíců zpět a zkusit aktualizaci přímo 1803 ... nebo máte jiný tip?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

1803 na dvou PC..Instalace bez problémů..chod zatím také.

hodnocení

2x
Mám, funguje ok, nové funkce jsem zatím nijak nevyužil, takže u mě názor neutrální :)

planetka*
hodnocení

2x

Mám vše ok. jinak je tady něco co a jak. novinky.cz/...

hodnocení

2x

Mám na dvou kouscích (PC + NTB), instalace i provoz bez problémů. Žádné speciální přípravy, prostě jsem jen stáhnul "Pomocníka s aktualizací Win10" a nechal ho ať stáhne a nainstaluje Win10 1803.

hodnocení

2x

Mám na 2 PC a ani bych nepoznal změnu, nebýt těch "vtíravých" otázek po instalaci. V provozu se v podstatě nic nezměnilo.

Aktualizace se mi stáhla na tomto PC včera automaticky.

doplněno 22.05.18 18:51:

Tak na noťasu, na kterém teď funguji, mám 1709, ale už mi avizoval staženou 1803 a při nejbližší příležitosti ji bude instalovat. Jelikož jsem s tím doteď neměl problém (viz výše), nemám celkem obavy. Uvidím ráno ...

hodnocení

2x

V práci už se nám na pár pc stáhl a naistaloval a k mé nelibosti se tak stalo i na mém pracovním PC. Žádný problém nepozoruji.
Pokud se ti vrací instalace tak nejčastější problém obecně s updaty takovéto velikosti bylo s antivirem. Stejná verze AV byla někde OK a někde se musela na update odinstalovat a pak zase naistalovat.

hodnocení

Zítra zkusím. Díky za tip

hodnocení

Pánové a před instalací jste něco dělali? Čistili registry, chkdsk, defragmentace .. atd?

Kolik místa stačilo? Mám tam 30GB volných ...

Ne.. Nic jsem před instalací nedělal. Na obou PC SSD a volných cca 150GB

Mám na práci "v terénu" malej tabletonotebook s 64GB pamětí, volné tam může být tak 20... nedělal jsem vůbec nic, zapl jsem ho, počkal až si to stáhne a nainstaluje aktualizaci a restartoval. Po restartu normálně systém naběhl.

karel556*
hodnocení

0x
Mám již tuto verzi nainstalovanou asi 10 dní a žádný problém, jen se to instalovalo asi 2 hodiny. Před instalací jsem nic nečistil, nemazal, proč taky.

hodnocení

Tak na 10 let staré mašině to tatíkovi šlo (museli jsme tam na disku uklidit - za ty roky hraní dětí tam už nebylo místo, možná proto to na prní pokus nešlo).

U mne na rok starém PC to po cca. 10ti pokusech s různými variantami (vč. odinstalace ovladačů GTX a antiviru) nejde. Dnes už nenabízí ani tu novou verzi, ale naopak to našlo aktualizaci k 1709.

Zřejmě jsem byl vybrán do "pozdějšího" kola :D

Nějak nespěchám do nové verze, takže počkám, jak se to časem nabídne. V každém případě už mi to při vypnutí nezkouší instalovat 1803, takže prozatím jsem spokojen:D

hodnocení

0x

Notak to většině vám to dopadlo dobře, mě po upgradu hlásilo vše ok, druhý den černá smrt, k ajťákovi, čistá instalace 1809 (za litr). Po týdnu vše ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]