Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nedávno mi naprosto přestala fungovat kamera. Zkrátka, bílé světýlko nahoře na notebooku svítí, ale v aplikaci kamera i kdekoliv jinde se ukáže prostě jen šedá plocha s ikonou přeškrtnutého foťáku (viz. media). Neví někdo, co s tím je? Kdyžtak mě odkažte někam jinam.
Děkuju moc!
U ntb to bývá velice často způsobené přerušením vodičů ze základní desky ke kameře. Vodiče se obvykle přeruší v kloubu displeje jeho častým otvíráním a zavíráním. Oprava je relativně jednoduchá (výměna vodičů), přesto její provedení nelze laikovi doporučit.
@totak: I to je možnost. Jen jsem se s tím ještě nesetkal, přestože jedu všude na W10 a kamery až na 1 fungují a ta jedna nešla ani na WinXP a tam je to jasně o "drátech".
Můj aktuální notebook byl koupen někdy v roce 2015 a hned při zakoupení jsem tam už měla win10, takže nevim. Kamera nějakou dobu fungovala, pak prostě ukázala tohle a vyflákla se ne mě :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.