Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levný notebook?

Od: rigel odpovědí: 5 změna:

Dobrý den milí rádcové

chtěla bych vás požádat o radu/tip. Opustil mě můj starý noťas ( který slouží jako PC doma na stole ) . Budu tedy muset pořídit nový a ráda bych spíš levnější :) Mé nároky asi nebudou vysoké - notebook mi slouží na mail, stahování filmů, přehrávání videí na YT apod.

děkuji vám za vaše případné tipy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Levný leda tak repasovaný. Je prodejců více, dobré zkušenosti mám na www.superlevnapc.cz

Konkrétněji tady notebooky

rigel
hodnocení

díky za tip, tam už si asi vyberu :)

111®
hodnocení

0x

joudic*
hodnocení

0x

bazos.cz ty plečky, co se tu prodavaji jako nove za 20 tisic, to je az horce usmevne, za 4-9tisic koupite 2-3 roky stary obstojny notebook

repkin*

Já koupil za 5,5k NTB Elitebook 8560p, až na malý SSD disk jsem spokojen (ale kompenzuju to klasickým HDD, co mám ze starého NTB). Zatím naprostá spokojenost. Hliníkové tělo, velký displej, numerická klávesnice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]