Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá obrazovka

Od: marky2006* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.potřebuji poradit zapla jsem počítač vše naběhlo jak má jen pak se mě neukazali žádné ikony a ukázala se mě černá obrazovka.nepomohlo ani počítač restartovat.děkuji za odpověd

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mrkněte na kabely - není povytáhnutý?

doplněno 13.05.18 16:53:

pokud není problém ve vytáhnutém kabelu, je nejvyšší pravděpodobnost závady na grafické kartě - takže servis nebo v některých případech vyjde levněji rovnou nový PC... záleží na možnostech každého uživatele

marky2006*
hodnocení

to jsem zkoušela

olin*
Z nouze napojit na jiný monitor nebo televizor, který má možnost zastoupit monitor (vylučovací metoda). Napiš, uvidíme co dál.

barbakan*
hodnocení

0x

Nechci šťourat, ale takový problém se objevil u mne také. Byl to konektor, který vede k monitoru. Také jsi ho zkoušela dotlačit? Já lítal kolem PC, vzadu kontroloval všechny kable a když sem se náhodou dotknul monitoru, kabel vypadl a závada byla objevena a odstraněna.

karel556*
hodnocení

0x
Namáte taky k pc připojenou televizi? Já k pc připojenou tv mám a po aktualizaci Windows se mě stalo že si počítač jako výchozí monitor vybral televizi, pak jsem seděl u počítače jak ferda asi 20 minut než mě napadlo zapnout televizi a ejhle, obraz z počítače (-:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]