Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych zvukovou kulisu k fotkám z katakomb. Na Netu hledám marně. Umíte někdo poradit?
Tak tohle vypadá zajímavě, akorát je problém, že bych se pro stahování musel registrovat
, což nemám v úmyslu. Nicméně dík, už mám adresu v "oblíbených".
tak ale neco po nich chcete zdarma (a ze maji co nabidnout
+ royalty free licence + kvalita (youtube pouze 128k mp3 stream), a nechcete jim dat ani registraci. Jestli se bojite spamu, proc nemate treba nejaky bordel mail, ktery budete vyuzivat na tyhle registrace
Neexistuje jiny server, ktery by vam zdarma nabizel tak velkou banku volne a legalne pouzitelnych zvuku
Víte, slyšel jsem (i v černých ovcích v TV o tom bylo) o různých registracích "zdarma". Ti lidé se pak divili i ušima, jaké to mělo následky (i finanční). A to i když si nakonec nic nestáhli, ani neobjednali. Jsem na uvádění osobních údajů opatrný (zvlášť, když například chce prodejce knoflíku ke sporáku znát číslo mého konta - osobní zkušenost). Zvukové efekty zas nepotřebuju tak často, takže se snažím je získat bez toho rizika. Za Váš odkaz děkuji, uložil jsem si ho a když to nepůjde jinak, použiju ho i za cenu té registrace.
Před časem existovala gramodeska s takovými efekty.Možná že se prezentovala i na CD.
Na příklad tady: cd-dvd-shop.cz/...
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.