Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít zvukové efekty?

Od: magdon® odpovědí: 7 změna:

Potřeboval bych zvukovou kulisu k fotkám z katakomb. Na Netu hledám marně. Umíte někdo poradit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Videl bych to na neco takoveho

A nebo pak

od 38 sekundy. To by bylo, aby nebylo...

hodnocení

Dík, ten první se mi docela líbí *palec*.

Já hledal asi hodinu a na nic kloudného jsem nenarazil.

joudic*
hodnocení

0x

Zde lovim zvuky ja. freesound.org/...

hodnocení

Tak tohle vypadá zajímavě*palec*, akorát je problém, že bych se pro stahování musel registrovat:(, což nemám v úmyslu. Nicméně dík, už mám adresu v "oblíbených".

joudic*

tak ale :) neco po nich chcete zdarma (a ze maji co nabidnout ;) + royalty free licence + kvalita (youtube pouze 128k mp3 stream), a nechcete jim dat ani registraci. Jestli se bojite spamu, proc nemate treba nejaky bordel mail, ktery budete vyuzivat na tyhle registrace :) Neexistuje jiny server, ktery by vam zdarma nabizel tak velkou banku volne a legalne pouzitelnych zvuku ;)

hodnocení

Víte, slyšel jsem (i v černých ovcích v TV o tom bylo) o různých registracích "zdarma". Ti lidé se pak divili i ušima, jaké to mělo následky (i finanční). A to i když si nakonec nic nestáhli, ani neobjednali. Jsem na uvádění osobních údajů opatrný (zvlášť, když například chce prodejce knoflíku ke sporáku znát číslo mého konta - osobní zkušenost). Zvukové efekty zas nepotřebuju tak často, takže se snažím je získat bez toho rizika. Za Váš odkaz děkuji, uložil jsem si ho a když to nepůjde jinak, použiju ho i za cenu té registrace.

jabraka*
hodnocení

0x

Před časem existovala gramodeska s takovými efekty.Možná že se prezentovala i na CD.

Na příklad tady: cd-dvd-shop.cz/...

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]