Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Far cry 5

Od: zuko® odpovědí: 9 změna:

Mám PC verzi a nedaří se mi dokončit jednu dovednost ve hře a to je likvidace pistolí.

V dovednostech:neví někdo jak a co stlačit aby se udělala likvidace pistolí. Zkoušel jsem vyhodit veškeré lopaty nože

pálky a stejně to nejde.Díky za jakou koli dobrou radu.

Far cry 5

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal348*
hodnocení

0x

ve všech předešlých far cry to bylo levým tlačítkem myši, jak to je v 5tce nevím zatím ji nemám, ale nejdřív se ta dovednost musela vždy odemknout, na netu je pár návodů ale všechny jsou pro konzolisty

hodnocení

všechno mám odemklé to je boj na blízko.Na myši prostřední tačítko likvidace a levé tak hodí nůž nebo pálku ale nikdy ne pistoli i když ji mám usebe.

michal348*

zkus pravé tlačítko myši

tomas11*
hodnocení

0x

momentálně nejsem doma ale - na tvém místě bych si to přepnul do češtiny(je v každé verzi) a pak už tě to navede v nápovědě.

Zdar Tom.

Poud nevíš jak na tu češtinu , tak bych se možná rozpomenul.

doplněno 12.05.18 13:54:

Pro spuštění v CZ lokalizaci otevřít: "...inCPY.ini" a upravit na "Language=cs-CZ".

pak bude vše v češtině - jen musíš přidělit oprávnění aby se to přepsalo.

joudic*
CPY znamena ze mate cracklou verzi.. tim bych se na netu radeji prilis nechlubil :)

hodnocení

zkouším jak se dá ale vždy mám jen možnost likvidace prostřední kolečko a hned levé tlačitko myší a pistol navytáhne jen hodí poněm pálku nebo trubku.Nemůžu nato nijak přijít.Česky to už mám a furt nic.

Far cry 5 #2

hodnocení

Kreklé to nemám mám originálku kupovanou na xzone ,ta první fotka to je z googlu obrazky a ta druhá je přímo zehry.

tomas11*

to ti nejde vystřelit pistolí tedy? nebo nejde vybrat pistole? používám ovladač Xbox , ale nejsem doma abych vyzkoušel , do středy na to snad přijdeš.Zdarec.

hodnocení

Nezebere mu pistoli aby mohl je postřílet.Ve Far Cry 3 a 4 to bylo jasně vysvětleno ve trojce bylo přímo ukázkové video jak to provést a ve čtyřce popsané co stlačit aby to šlo provést v pětce jenom likvidace a toje vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]