Nejste přihlášen/a.
Mám PC verzi a nedaří se mi dokončit jednu dovednost ve hře a to je likvidace pistolí.
V dovednostech:neví někdo jak a co stlačit aby se udělala likvidace pistolí. Zkoušel jsem vyhodit veškeré lopaty nože
pálky a stejně to nejde.Díky za jakou koli dobrou radu.
všechno mám odemklé to je boj na blízko.Na myši prostřední tačítko likvidace a levé tak hodí nůž nebo pálku ale nikdy ne pistoli i když ji mám usebe.
momentálně nejsem doma ale - na tvém místě bych si to přepnul do češtiny(je v každé verzi) a pak už tě to navede v nápovědě.
Zdar Tom.
Poud nevíš jak na tu češtinu , tak bych se možná rozpomenul.
Pro spuštění v CZ lokalizaci otevřít: "...inCPY.ini" a upravit na "Language=cs-CZ".
pak bude vše v češtině - jen musíš přidělit oprávnění aby se to přepsalo.
Kreklé to nemám mám originálku kupovanou na xzone ,ta první fotka to je z googlu obrazky a ta druhá je přímo zehry.
Nezebere mu pistoli aby mohl je postřílet.Ve Far Cry 3 a 4 to bylo jasně vysvětleno ve trojce bylo přímo ukázkové video jak to provést a ve čtyřce popsané co stlačit aby to šlo provést v pětce jenom likvidace a toje vše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.