zdravím, dnes když jsem koukal na videa se sekl notebook a z ničeho nic přestal fungovat internet přes síťový kabel ale přes wi-fi mi normálně funguje nevíte někdo čím to může být? koupil jsem i nový kabel a stále nic, na jiném pc se stejným routerem i do stejné zdířky funguje, problém bude nejspíš v noťasu, ale kde... to netuším...předem vám děkuji za odpovědi
Restart nooťasu nezabral? Další je update softwaru (viz. ernie) a možná to může blokovat firewall či antivir. Napiš v případě změny.
boumik
Vůbec nic se nezměnilo stáhl jsem ovladače to mi napsalo, že jsou aktuální... a když s eodpojím od wifi a zapojím kabel vůbec se mi nezobrazí možnost připojení kabelu je tam jen typická ikonka s Wi-fi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.