Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se připojit přes síť. Kabel

Od: boumik odpovědí: 12 změna:
zdravím, dnes když jsem koukal na videa se sekl notebook a z ničeho nic přestal fungovat internet přes síťový kabel ale přes wi-fi mi normálně funguje nevíte někdo čím to může být? koupil jsem i nový kabel a stále nic, na jiném pc se stejným routerem i do stejné zdířky funguje, problém bude nejspíš v noťasu, ale kde... to netuším...předem vám děkuji za odpovědi :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Aktualizovat ovladač síťového adaptéru.

olin*
hodnocení

0x
Restart nooťasu nezabral? Další je update softwaru (viz. ernie) a možná to může blokovat firewall či antivir. Napiš v případě změny.
boumik
hodnocení

Vůbec nic se nezměnilo stáhl jsem ovladače to mi napsalo, že jsou aktuální... a když s eodpojím od wifi a zapojím kabel vůbec se mi nezobrazí možnost připojení kabelu je tam jen typická ikonka s Wi-fi

No tak předpokládám ale, že máš v nastavení síťových adaptérů LAN povolen!

Nelze se připojit přes síť. Kabel
boumik
hodnocení

Takto to mám

Nelze se připojit přes síť. Kabel #2
boumik
hodnocení

Větší obrázek*

Nelze se připojit přes síť. Kabel #3

Však tam nemáš LAN adaptér. Musíš do BIOSu, asi je tam vypnutý. :) Po staru tam bejvávalo něco jako Onboard LAN=Enabled.

boumik

hm*
hodnocení

0x

A když připojíš ten kabel, tak konektor zabliká? Nebo aspoň blikne? Rozsvítí se nějak konektor na routeru?

boumik
hodnocení

Žadný infomační diody na routeru bohužel nemám.

hm*

A když místo routeru skusíš připojit k notebooku PC?

boumik
hodnocení

Teď nějak nepobírám co tím zjistím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]