Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opakovaný klik

Od: ringo® odpovědí: 3 změna:

Nevím co se změnilo, ale najednou mi na notebooku velmi často nereaguje kliknutí. Někdy musím kliknout i 5x. Někdy jednou. Myší to nebude, vyzkoušel jsem tři a stále stejné. To se někde změnillo nastavení, nebo čím to může být? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Windows 10?

To bude asi ta jejich April Update 2018. Jak příznačné. Ne že bych chtěl být škodolibý :)

planetka*
hodnocení

1x

Ano je to tak update na verzi 1803 Win10.Po ni jsem také musel kliknout 2x.Ještě včera mi to blblo dnes je to OK.asi
zase něco zalepovali,pletli záplaty a hledali jehly.Win10 super zábava.

hodnocení

0x

Jste mi to přivolal, na Vaši otázku jsem musel kliknout 3x, než se otevřela. Mám stejný problém cca 10 dnů, musím minimálně 2 -3x kliknout, abych se dostal tam, kam potřebuji. Rád se také dozvím důvod toho problému.

doplněno 11.05.18 13:05:

Pánové děkuji za odpověď, dnes po delší době šlape bez problémů(klikání)!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]