Nejste přihlášen/a.
Vážení poradci ,
Mám tady problém s výběrem komponentu a nevím, zda-li mi někdo poradí, jelikož se v dané problematice nevyznám.
Předem nastíním situaci.
Pro anglicky mluvící třídu dětí potřebuji nakoupit tablet na kterém běží aplikace online v operačním systému android což zvládne i obyčejný tablet. Aplikace běží všem dětem na jejich soukromých tabletech.
Důležité však je, že učitelka bude mít svůj tablet , který bude jen pro tyto účely určený.
Nyní ale to důležité. Ten tablet bude muset zobrazovat aplikaci na televizi, která bude na zdi.
Takže potřebuji: Tablet na kterém poběží online aplikace a zároveň vybrat televizi , která bude aplikaci zobrazovat. Pravděpodobně se domnívám, že propojení by mohlo být HDMI, velikost televize cca 45-50". + držák na zeď . Televize nebude nikdy připojena na anténu.
Děkuji všem za návrhy a možné varianty propojení...
Takhle. Pokud chcete, aby to běželo bez problémů, nesekalo se to a nepřerušovalo výuku, bude nejlepší HDMI propojení i za cenu té pupeční šňůry a na kabelu udělat odlehčení tahu ať se nepoškodí konektory. Samozřejmě všechny televize dnes umí bezdrátové zobrazování pod obecným názvem Screen Share a podobně, prostřednictvím WiFi sdílení a příslušných aplikací nebo již zmíněného Chromecastu.
Jenže u wireless řešení... Obraz je se zpožděním oproti zvuku a nezřídka se stává u obyčejných televizí, že nestíhá paměť a procesor. U obyč tabletu dtto. Pokud se to rovnou celé nekousne a nespadne.
Samozřejmě jsou přístroje spolehlivější, ale rozhodně to nebude padesátka televize za 16 tis a tablet za tři.
Doporučuji navštívit prodejnu, ať vám sdílení vybraných komponent předvede prodavač.
Děkuji Vám poradci za ochotu.
Vidím, že možností je více, teď jen vybrat "tu" vhodnou a "ten" správný .
Jak psal Ernie, tak nejlepší je zajít přímo k prodejci, který komponenty spáruje a právě tady je onen problém, kvůli kterému sbírám rady nejdříve tady. Malý, resp. základní přehled o funkcích a pak každý komponent je z jiné branže "já vím vše o televizích, ale tablety není moje parketa " a naopak, takže mám obavu, kde zajít, abych nedopadl jak píšu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.