Dobrý den. Prosím potřebuju poradit, jakým způsobem mám přeložit jedny celé německé webové stránky z němčiny do češtiny na Googlu? Myslím tím, i když si odkliknu na tom německým serveru další vlákno už přeložený v češtině, tak aby se mě to nepřeskočilo zpátky do němčiny? Dá se prostě celý web na googlu přeložit? Díky za radu.
Chrome to nabízí, ale ze zkušensti můžu říct, že mnohdy je to překlad spíše pro ,,zmatení nepřítele´´ , zejména když se jedná o nějaký odborný text. Takové ty všeobecné žvásty ze strojního překladu však vychází o něco líp.
Kliknout pravé myšítko/tlačítko na stránce, kterou chci přeložit a já mám v nabídce možnost překladu od společnosti BING (Win7) Nefunguje to vždy, ale většinou ano. Zjistil jsem lepší překlad. Předpokladem je z 99% nainstalovaný o.s. Windows nebo explorer Bing. Nebo nainstaluj Google lišta Toolbar , překlad je tam též.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.